Quantcast

Pareigūnai „Velomaratone“ žymės dviračius

  • Teksto dydis:

Vilniaus aps. VPK Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai šioje dviračių etuziastų šventėje "Velomaratonas", ties velomaratomo starto-finišo vieta, visiems pageidaujantiems siūlys naują paslaugą – dviračių registravimą.

Užregistruoti dviratį bus galima ir vėliau, kreipiantis į bet kurio gyvenamąją vietą prižiūrinčio policijos komisariato Prevencijos poskyrį.

Dviračių registravimas policijoje - veiksminga ir nieko nekainuojanti policijos paslauga. Šiuolaikinės tendencijos diktuoja savo taisykles, todėl Vilniaus policija atsisako dviračio žymėjimo, kai ant dviračio rėmo buvo graviruojamas unikalus numeris.

Siūloma nauja paslauga – dviračio registravimas, kai informacija apie užregistruotą dviratį saugoma policijos informacinėje sistemoje. Tai leidžia lengvai identifikuoti teisėtą dviratininko savininką  ir gražinti jam pavogtą dviratį.

Visi norintys užsiregistruoti privalo turėti dviratį, asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą ir dviračio įsigijimo dokumentus.  Artimiausiu metu dviratį bus galima užregistruoti ir per policijos elektroninių paslaugų sistemą www.epolicija.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių