Quantcast

Pareigūnai išpildė vaikų svajones

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai prisijungė prie projekto „Vaikų svajonės“ ir nutarė išpildyti socialinės rizikos šeimoje nepritekliuje gyvenančio vaiko svajonę bei padrąsinti jį tikėti savo svajonėmis ir jų siekti. Pareigūnai išpildė devynerių metų berniuko svajonę – gauti dovanų nuotoliniu būdu valdomą policijos automobilį. Bendraujant su berniuką globojančia socialine darbuotoja, paaiškėjo, kad šeimoje auga dar vienas šešerių metų berniukas, kurio svajonę išpildyti pasirinko Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnai.

Gražus sutapimas – vienos šeimos vaikų svajones atsitiktinai pasirinko išpildyti policijos pareigūnai. Todėl buvo nutarta ne tik įteikti dovaną, bet ir surengti gražią šventę broliukams. Policijos pareigūnai nuvyko į mokyklą, kurioje mokosi šie du ,,svajotojai“. Apie būsimą susitikimą su policijos pareigūnais ir išsipildančią svajonę vaikai sužinojo tik tą akimirką, kai jie buvo pakviesti tarnybiniu policijos automobiliu nuvykti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybą ir susipažinti su policijos pareigūnais, jų darbu, naudojama technika. Saugaus eismo klasėje mažųjų laukė išsvajoti automobiliai, saldumynai, knygelės ir kitos dovanos.

Projekto „Vaikų svajonės“ organizatoriai suteikia galimybę vaikų svajonėms būti išgirstoms ir pastebėtoms, o geraširdžiams ir socialiai atsakingiems žmonėms – galimybę prisidėti prie pilietiškos ir neabejingos visuomenės kūrimo, įgyvendinant vaikų svajones ne tik dovanomis, bet ir dėmesiu, patarimu, padrąsinimu tikėti svajonėmis ir jų siekti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių