Quantcast

Paaiškėjo, kada Vilniaus daugiabučiuose žadama baigti šildymo sezoną

Vilnius šią savaitę žada nutraukti šildymo sezoną.

Vilniaus vicemeras Valdas Benkunskas teigia, kad sostinė šildymą daugiabučiams turėtų išjungti trečiadienį, kurį laiką dar bus šildomos švietimo įstaigos.

„Darželiai ir mokyklos pagal poreikį bus šildomi toliau, o daugiabučiai namai nuo trečiadienio pradės vėsti ir nuo penktadienio turėtų užgesti. Žiūrime į orų prognozes, dienomis turėtų būti apie 14-16 laipsnių šilumos, naktys bus dar šaltos, bet bendras temperatūros vidurkis bus artimas 10-čiai laipsnių“, – BNS sakė vicemeras.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, pirmadienį Lietuvoje daugelyje rajonų bus smarkūs krituliai, vyraus lietus ir šlapdriba, temperatūra sieks 3-8 laipsnius šilumos. Antradienio naktį numatomos šalnos iki 0-3 laipsnių šalčio, dieną sušils iki 9-14. Trečiadienio naktį temperatūra sieks 3-8  laipsnius, dieną – 11-16 laipsnių šilumos, kiek vėsiau bus pajūryje – apie 10 laipsnių.

Ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį, pasak sinoptikų, naktimis temperatūra svyruos nuo 1 iki 7 laipsnių šilumos, šeštadienį dar prognozuojamos ir šalnos, dienomis vyraus 8-13 laipsnių temperatūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Naktimis dar šalta ir drėgna

Naktimis dar šalta ir drėgna portretas
pastatai negreit išdžius, juolab, kad dažnai tai lietūs, tai šlapdriba jas merkia. Reikėtų bent iki 10 d. naktimis dar šildyti. Kol saulė gerai neįšildo pastatų, mūsų šaltai drėgnuose daugiabučiuose lėtinių ligonių ligos paūmėja, o tai kainuoja Ligonių kasai papildomas išlaidas!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių