Quantcast

P. Poderskis apie A. Verygos kritiką savivaldybei: šis ministras nieko nedarė

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Povilas Poderskis sako, kad sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga „nieko nedarė“, o kai kurie jo veiksmai nebuvo logiški.

„Šitas ministras nieko nedarė, žiogo smuikeliu pragrojo vasarą, atmestinai elgėsi su įstaigomis, situacijai pradėjus blogėti pasakė, kad čia neva savivaldybės turėjo kažko imtis, o paskui pats priiminėjo sprendimus“, – BNS teigė P. Poderskis.

„Su logika tai yra sunkiai suderinama, bet jis niekada tuo nepasižymėjo ir galima tik pasidžiaugti, kad visa šita pagieža yra šio nueinančio pareigūno giesmė“, – teigė jis.

A. Veryga antradienį teigė, kad sudėtingą koronaviruso situaciją sostinėje lėmė ir Vilniaus valdžios sprendimas atmesti rekomendaciją riboti barų, kavinių ir naktinių klubų darbo laiką.

„Tai yra savivaldybė, kuri nuolat ieško būdų, kaip apeiti reikalavimus ir rekomendacijas, ir vėliau pamačius, kad situacija yra bloga, puola kaltinti ministeriją“, – kalbėjo jis.

„Puikiai prisimenu administracijos direktoriaus pasisakymus, kad nereikia čia nieko riboti ir reikia labai preciziškai taikyti priemones. Tai turime dabar rezultatą tų vadinamų precizinių priemonių“, – sakė A. Veryga.

„Man rytais tenka anksti važiuoti į darbą ir puikiai matydavau, kas vykdavo šalia naktinių klubų, kur žmonės skirstydavosi, jokios aliuzijos į nustatytus reikalavimus nebuvo ir negalėjo būti. Taip, kaip žmonės ten elgdavosi, keista būtų, jeigu situacija Vilniuje nebūtų pablogėjusi. Kaip norėjome, taip ir turime“, – kalbėjo ministras.

„Norėjome laisvės, perfrazuojant kai kuriuos politikus, daugiau feelingo, tai turime daugiau koronaviruso“, – teigė A. Veryga.

Vilniuje nuo trečiadienio Vyriausybė paskelbė karantiną, jis taip pat įsigalios Kaune ir Klaipėdoje bei dar penkiose savivaldybėse.

Įskaitant šias savivaldybes, iš viso karantinas galios 21-oje savivaldybėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bjauru skaityt

Bjauru skaityt portretas
Poderskis pats prisidirbęs šitaip bando juodint tiek daug per keturis metus nuveikusį, darbštų ministrą A. Verygą? Kaip tau ne gėda? Juk mes ne akli, žmogeli tu! O Verygai daug už ką turime padėkoti, asmeniškai man svarbu, kad buvo sutvarkyta vaikų mityba įstaigose, dėkoju ministrui.

poderskiui

poderskiui portretas
tai čia tu, glušiau, nevykdei ministro nurodymų ir tampeisi kaip šliauka

Mums

Mums portretas
Nėra abejoniu, kad Gerb Ministras puikiai dirbo, užkã jam esame didžiai dėkingi! Pirmas išdrįso stoti į kovã prieš farmacininkù mafijã, kovoti prieš keletã kartù aukštesnes vaistù kaina Lietuvoje, lyginant jas su Europa. Todėl ir buvo užsakytas jo puolimas. Lietuvos žmonės tai puikiai supranta!
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių