Quantcast

„Ozo“ atidarymas – lyg vestuvės

Šiandien vakare bus atidarytas naujas prekybos gigantas Vilniuje – prekybos ir pramogų centras „Ozas“. Jo kūrėjai šią šventę juokaudami lygino su vestuvėmis.

„Žinote, simboliškai „Ozo“ atidarymą galima palyginti su vestuvėmis. Po ilgo išbandymo laiko, gyvenimo su partneriu, įvairių sunkumų, galiausiai pasirinkome tolesnį bendrą kelią ir tas kelias – Vilnius. Šį sprendimą priimti reikėjo laiko, bet jis yra tikrai apgalvotas ir, tikimės, sėkmingas“, - kalbėjo bendrovės „ECE Projektmanagement“ nuomos padalinio vadovas Burkhardas Barkas.

Naujajame prekybos centre įsikurs daugiau nei 180 parduotuvių, tiek gerai pažįstamų vilniečiams, tiek naujokių Lietuvoje. Didžiausia „Ozo“ intriga – prekybos centras „Prisma“, skelbiantis konkurencinį karą „Maximai“ ir kitiems didiesiems prekybos centrams.

„Prisma“ – labai stiprus rinkos žaidėjas. Jie labiausiai orientuojasi į žmones, kurie atvažiuoja apsipirkti savaitei, o ne užsuka į parduotuvę kasdien grįždami namo. Čia viskas pritaikyta rimtam apsipirkimui“, - kalbėjo „Ece Projektmanagement Vilnius“ nuomos vadovas Laurynas Mituzas.

Prekybos centro visumos šiandien atėję į atidarymą lankytojai dar nepamatys. Kavinės ir restoranai pradės veikti nuo rugsėjo 15 dienos, kelios parduotuvės, kaip, pavyzdžiui, Peek&Cloppenburg, duris atvers pora savaičių vėliau.

L.Mituzas užtikrino, kad tokia praktika Europoje visiškai įprasta ir dėl parduotuvių vėlavimo nereikėtų jaudintis. „Prekybininkai mato šviesą tunelio gale, visi susikibę už rankučių dirbame, kad pasiektume tikslą. Pagal kainų lygį „Ozas“ bus prieinamas vidutiniam lietuviui, tik darbų kokybė pas mus vokiška. Norime, kad žmonės mus laikytų savais ir ateitų čia praleisti laiko, o ne sėdėtų namie ir žiūrėtų televizorių“, - kalbėjo jis.

Prekybos centras „Ozas“ bus atidarytas šiandien, 19 val.


Šiame straipsnyje: Ozasprekybos centras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerbėja

Gerbėja  portretas
Po 10-ties metų visgi Maxima nugalėjo Prismą!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių