Quantcast

„Olialia“ mergaitė prieš teismą susirgo

Vilniaus apygardos teismo teisėjų Arūno ir Ritos Kisielių duktė Vaida Kisieliūtė trečiadienį dėl ligos nepasirodė Vilniaus 3-iajame apylinkės teisme. Ji kaltinama greičio viršijimu, nepaklusimu policijos pareigūnams sustoti ir, kaip įtariama, automobilį vairavo apsvaigusi nuo narkotikų ar psichotropinių medžiagų.

Ne kartą nuoga žurnalams pozavusi „Olialia“ mergaitė bylos nagrinėjimo išvakarėse atsiuntė prašymą, kuriame teigiama, kad ji nuo birželio 29 iki liepos 4 dėl akių uždegimo turi nedarbingumo pažymėjimą ir prašė teismui paskirti kitą datą. Šis prašymas buvo patenkintas ir bylos nagrinėjimas atidėtas liepos 13 dienai. Į šį posėdį bus kviečiami ir merginai administracinių teisių protokolą surašę policininkai, ir nelemtą naktį kartu su ja automobiliu važiavusi draugė Asta Čyžiūtė.

Į eilinį incidentą su pareigūnais reklamos agentūrai bei vaikų estetinio lavinimo mokyklai vadovaujanti V.Kisieliūtė įsivėlė birželio pradžioje, po klube „Pacha“ vykusio vakarėlio.
Paryčiais, apie 4 valandą, Vilniaus centre patruliuojantys policininkai pastebėjo Gedimino prospektu važiuojantį automobilį BMW, kurį vairavo 21 metų V.Kisieliūtė.

Nuo 19 valandos iki ryto Gedimino prospektu važinėti draudžiama, todėl pareigūnai BMW sustabdė. Fotomodelis iš pradžių sustojo, tačiau pareigūnui priartėjus prie automobilio mergina staiga pavažiavo atgal ir padidinusi greitį paspruko. Iš Gedimino prospekto BMW pasuko Antakalnio link, bet nulėkė netoli. Bėglė pasuko į automobilių stovėjimo aikštelę prie įvažiavimo į Kalnų parką. Ten ją sustabdė policininkai.

Vietoj pasiaiškinimo dėl padarytų pažeidimų policininkai išgirdo seriją keiksmažodžių. Jie buvo išvadinti „gaidžiais“ ir išplūsti rusiškais žodžiais.

V.Kisieliūtės automobilyje sėdėjusi draugė į konfliktą nesivėlė.

Pareigūnams vairuotoja pasirodė įtartina. Ji, anot jų, ji kalbėjo nerišliai, judesiai buvo nekordinuoti. Pasitikrinti blaivumą, V.Kisieliūtė atsisakė.

Po šio konflikto į teismą buvo perduotos dvi bylos - už kelių eismo taisyklių pažeidimus ir už teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų nevykdymą.

Pati V.Kisieliūtė savo kaltę neigia ir ne kartą yra tvirtinusi, jog policininkai prie jos tiesiog priekabiauja. Merginos teigimu, tai prasidėjo po to, kai ji viešai paskelbė, jog visi policininkai ima kyšius.

Teismų salėse V.Kisieliūtė – ne naujokė. Neseniai Vilniaus apygardos administracinis teismas atmetė fotomodelio skundą dėl Vilniaus policijos patrulių rinktinės pareigūnų paskirtos 180 litų baudos. Tokią baudą vasario pradžioje pareigūnai vilnietei paskyrė už tai, kad Justiniškių gatve ji važiavo neprisisegusi saugos diržo, o automobilio draudimo polisas buvo pasibaigęs.

Bylą dėl pasipriešinimo pareigūnams Vilniaus 2-ajame apylinkės teisme ketinama nagrinėti ketvirtadienį, tačiau dėl V.Kisieliūtės ligos, ir šis posėdis gali būti atidėtas.


Šiame straipsnyje: olialiakisieliūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių