Quantcast

Nuotykių parke „Anupriškės“ - naktinės trasos

Iššūkių ir dar didesnės adrenalino dozės ištroškę nuotykių mėgėjai dabar jėgas gali išbandyti net naktį veikiančiame pramogų ir nuotykių parke „Anupriškės“.

Šalia Trakų esantis parkas apšvietė visus kliūčių ruožus ir dabar saugiai laipioti lynais bei tinklais tarp medžių, mėgautis 190 m ilgio skrydžiu bei šokti iš didelio aukščio galima ir naktį.

Pasak „Anupriškių“ direktoriaus Rolando Šimkevičiaus, mistiška ir intriguojančia atmosfera naktį apgaubtas parkas sulaukia pačių drąsiausių lankytojų. Čia įrengtos devynios skirtingo sudėtingumo trasos, iš kurių trys žaismingos specialiai vaikams su tuneliais, voratinkliais, vežimėliais.

„Aktyvus poilsis gamtoje vis labiau masina ir Lietuvos gyventojus, ir užsienio svečius, todėl lankytojų „Anupriškių“ nuotykių parke vis daugėja. Nuolat siūlydami įvairesnių pramogų, nusprendėme prailginti ir nuotykių kupiną dieną parke – dabar visos „Anupriškių“ parko trasos veikia net iki 22 valandos, o specialiai užsisakius – ir ilgiau. Vienas svarbiausių mūsų uždavinių – garantuoti parko lankytojų saugumą, todėl visas trasas apšvietėme specialiais prožektoriais“, – sakė R.Šimkevičius.

„Jau pastebėjome, kad naktiniu pasivaikščiojimu medžiais labiausiai susidomi gimtadienius, bernvakarius, mergvakarius ar kitas nuotaikingas progas pažymintys bičiuliai. Juolab, kad parke jie atranda ir išskirtinių pramogų – 190 metrų ilgio skrydis, Tarzano šuolis iš 9 m aukščio su laisvu 4 m kritimu ir originali trasa „Žmogus voras“, – pasakojo parko direktorius.

„Žmogaus voro“ trasoje patiriamas ypatingas jaudulys, kadangi visos kliūtys įveikiamos be apsaugos diržų, o praradus pusiausvyrą krentančius pramogautojus „gaudo“ po kliūtimis įrengtas 700 kv. m tinklas. Galima tik įsivaizduoti, koks adrenalino pliūpsnis užlieja įveikiant tokią trasą naktį.

„Anupriškio“ pramogų ir poilsio parkas – tai laisvalaikio kompleksas 8 km nuo Trakų, miške ant Gilušio ežero kranto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių