Quantcast

Nuo rytojaus Vilniuje įjungiamas šildymas

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybė nuo rytojaus skelbia šildymo sezono pradžią Vilniaus miesto gyvenamuosiuose, administraciniuose ir visuomeniniuose pastatuose, kurių šilumos vartotojai nenusprendė dėl savo pastatų šildymo pradžios.

Daugiabučių gyventojai šildymą namuose galėjo pradėti savo iniciatyva anksčiau, administratoriams ar bendrijų pirmininkams atsukus šildymą name ir apie tai informavus savo šilumos tiekėją.

Vilniaus mieste šilumą įsijungė anksčiau jau dešimtys daugiabučių. Tiems, kas nepradėjo šildytis anksčiau, šilumos tiekimas jungiamas centralizuotai.

Šiluma daugiabučiuose bus įjungta pagal nustatytą grafiką – per penkias darbo dienas šiluma palaipsniui turi pasiekti visus daugiabučius bei komercinius objektus.

Šildymas ikimokyklinio ugdymo įstaigose, mokyklose ir ligoninėse buvo įjungtas dar praėjusią savaitę.

Taip pat informuojame, kad, palyginus 2012 metų rugsėjį ir šių metų, šilumos kaina mažėjo 3,8 ct/kWh arba 13,4 proc.


Šiame straipsnyje: šildymasįjungimasVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

gal pas jus ir silta

gal pas jus ir silta portretas
o kitur visa menesi 16 laipsniu ir dregme siaubinga namie,kad ir brangu,jau pries puse men. reikejo to sildymo, tiesa sakant.

Ei vilniečiai

Ei vilniečiai portretas
VISI RYTOJ Į MITINGĄ PRIE SAVIVALDYBĖS. VANDENĮ BRANGINA, ŠILDYMĄ JNGIA, KOL DAR JO VISAI NEREIKIA. TAI MŪSŲ APIPLĖŠIMAS.

Nereikia

Nereikia portretas
Dar rytoj bus 15 laipsnių. Ir naktis bus šilta. Ar čia Gaspromas liepė, ar Zuokui Vilnius energija pagrasino otkado neduosianti???????? Žmonės gerieji, taigi gyv. namuose dar šilta. Šiandien buvau kelias valandas balkoną atidariusi. Kam šildyti kaip sovietų laikais, kai šitaip brangu. Vamndenį brangina, tai nors šildymo nepradėkit, kol pakankamai šilta. Ar toj savivaldybėj vien tik išgamos sėdi?????Dievaži, beprotnamis. Gaspromo klauso nors tu ką. Pasakė iš Maskvos, ir šventa. Pasigailėkit biednų vilniečių, pone Zuoki ir visi kiti iš savivaldybės.O kodėl kiti miestai nepradeda????KOdėl tik Vilnius????Todėl kad čia Vilniaus energija ir Gaspromas su savootkatais?????Kada STT užsiims atsakingų už prievartinį žmonių skurdinimą asmenų veiksmais???JUk nereikalingas šildymo įjungimas patuštins vilniečių kišenes.Tai -prievartavimas, priverstinis pinigų atėmimas. Siūlau - pensininkų mitingą rytoj rengti ne kur kitur, o prie savivaldybės. Ir reikia, kad kiti prisidėtų, kurie nepasiturintys.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių