Quantcast

Nuo rugpjūčio 1 dienos keisis kai kurių autobusų ir troleibusų tvarkaraščiai

  • Teksto dydis:

Nuo š. m. rugpjūčio 1 d., atsižvelgiant į keleivių srautus, prašymus bei viešojo transporto važiavimus, keičiami kai kurių autobusų ir troleibusų maršrutų tvarkaraščiai bei eismo organizavimas, informuoja Vilniaus miesto savivaldybė.

Keičiami 2G, 3G, 4G greitųjų autobusų, 3, 12, 19, 24, 38, 41, 42, 43, 52, 53, 54, 56, 60, 73, 75, 78, 82 autobusų ir 1, 2, 3, 4, 7, 9, 10, 13, 16, 17, 18, 19, 20, 21 troleibusų maršrutų tvarkaraščiai. Nauji tvarkaraščiai internetinėje svetainėje www.vilniustransport.lt bus paskelbti jau šiandien. Bus atnaujinta informacija ir Viešojo transporto stotelėse.

Be to, nuo rugpjūčio 1 dienos, 53 autobusų maršrute didinamas autobusų skaičius, todėl intervalas tiek piko, tiek dienos metu sumažės, taigi autobusai važiuos dažniau. Taip pat darbo dienomis nuo 16 iki 19 val. dažniau važiuos ir 2, 4, 7, 10, 17 maršrutų troleibusai.

12, 43, 52, 56, 60 ir 73 autobusų maršrutuose mažinamas laikas reisui, t.y. autobusai važiuos greičiau. 12 „Stotis–Rudamina–Skaidiškės“ maršruto autobusas poilsio dienomis iš Skaidiškių išvažiuos anksčiau.

Siekiant pagerinti susisiekimą Salininkų, Vaidotų, Kirtimų gyventojams ir keleiviams, nuspręsta nuo rugpjūčio 1 dienos pratęsti 3 „Stotis–Eišiškių pl.–Dilgynė“ autobusų maršrutą pro Salininkus iki Vaidotų. Naujasis maršrutas 3 „Stotis–Eišiškių pl.–Dilgynė–Salininkai–Vaidotai“ važiuos visą dieną.

Keleivių patogumui 38 „Antakalnis–Dvarčionys–Šilėnų g.“ maršruto autobusai į Dvarčionis užvažiuos ir poilsio dienomis.

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ primena, kad 3G „Fabijoniškės–Centras–Oro uostas“ maršruto autobusai nuo liepos 4 dienos sustoja Dariaus ir Girėno stotelėje.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinklapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, mobiliaisiais telefonais (wap.vilniustransport.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Priminimas

Priminimas portretas
Kodėl čigonų taboras pamirštas? 1-asis autobusas visai netinka romams; iki stotelės toloka, be to, reikia perkopti geležinkelio sankasą...O tai nesaugu. Naujutėlis autobusas turi užsukti į patį taborą, kad mamos neklampotų nevalytom ūlyčiom. Taigi viską apgalvokite, kad paskui nereiktų Zuokui vėl taisyti tvarkaraščio. Amžinai kažkokie nesusipratimai.

maritare

maritare portretas
Ar būtina buvo prastai padaryti, kad paskui reikėtų taisinėti???? Kodėl neapgalvotai daromi darbai? Juk miesto eismas tai ne žaidimas smėlio dėžėj, kur viskas keičiasi kas kelios minutės? Viskas pakeista, o dar neįsiminus visų maršrutų - vėl keičiama. Aišku taisyti yra geriau, negu palikti trūkumus, bet dirbti reikia GERAI, o ne bet kaip, kad greičiau būtų papidytos ataskaitos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių