Quantcast

Norite kilti karjeros laiptais: laikas pagalvoti, kokius įgūdžius galite patobulinti

  • Teksto dydis:

Grįžę po vasaros atostogų ir kelionių, daugelis kimbame į darbus kupini naujų idėjų ir noro kažką keisti bei žinoma daryti tai geriau.

Tokiai pradžiai, rimta paspirtimi ir įkvėpimo šaltiniu gali būti mokymai / seminarai, susitikimai su įdomiais žmonėmis – tad pats laikas pagalvoti, kokius įgūdžius galime patobulinti, kokių naujų idėjų galime pasisemti. Daugelis iš mūsų, turėdami daugiametę patirtį, įsivaizduojame, kad viską žinome, nebėra ko išmokti – viskas seniai girdėta, matyta, išmokta, išmėginta, tačiau tai rizikingas požiūris –keičiasi kartos, žmonės, įpročiai, technologijos – gyvename kaip niekad greitai kintančiame pasaulyje.

Turbūt nėra universalesnių temų / užsiėmimų, kaip bendravimo, pardavimų, vadovavimo psichologijos seminarai ir praktikos, po kurių pagilintas žinias ir naujus įgūdžius galime pritaikyti ne tik profesinėje veikloje, bet ir šeimoje, bendraminčių rate, profesionalų ir vadovų klubuose, kylant karjeros laiptais, netgi derybose su mažamečiais vaikais, kurie yra puikūs derybininkai nuo pat mažens. Kintant kartoms, technologijoms, kinta vadovavimo komandai ir motyvavimo principai, taip pat tenka keisti ir pardavimų bei klientų aptarnavimo strategijas, tvarkas, bendravimo įpročius, atsižvelgti į naujas tendencijas, kartų skirtumus.

Pardavimo vadybininkai ir vadovai vis dažniau susiduria su situacija, jog daugumos konkurentų produktai yra labai panašūs savo savybėmis ir teikiamomis naudomis, ir kad produkto išskirtinumą kuria būtent žmonės, jų profesionalumas, gebėjimas tai pristatyti ir sudominti, parduoti ne tik realią, bet ir įsivaizduojamą produkto ar paslaugos vertę ar net sukurti naują vartojimo poreikį, taip tampant naujų technologijų „nešėjais“.

Norint turėti sėkmingą ir rezultatyvų pardavimą, kurti gerus ilgalaikius santykius su klientais, turime tobulinti ne tik pardavimo ir derybų įgūdžius, bet ir veiksmingai įtakoti, įtaigiai kalbėti, bei sėkmingai užbaigti pardavimo procesą. Kaip parduoti daugiau, greičiau ir brangiau – puiki galimybė sužinoti ir išmėginti savo jėgas seminaro metu:

Asmeninio pardavimo efektyvinimas (B2B), derybos pardavimo procese“

Data – 2019 m. rugsėjo 24 d., trukmė 8 ak. valandos.

Vieta – Vilnius.

Lektorė – dr. Rosita Lekavičienė daugiau nei 15 metų konsultuojanti Lietuvos ir užsienio kapitalo įmones pardavimo efektyvinimo, derybų vedimo, klientų aptarnavimo, vadovavimo psichologijos, konfliktų valdymo ir kitomis temomis, dalyvaujanti konferencijose ir stažuotėse Lietuvoje ir užsienyje, populiarių knygų bendraautorė, taip pat buvusi ilgametė ISM lektorė.

Detalesnė informacija ir registracija: https://www.personalogrupe.lt/seminar.

Kontaktinė informacija: tel. 8 687 36287, el. paštu: palmira@personalogrupe.lt www.personalogrupe.lt.


Šiame straipsnyje: darbaskarjeraseminarasmokymai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių