Quantcast

„Nendrė“ dėkoja A. Zuokui

Vilniuje įsikūrusio Nevalstybinio vaikų darželio „Nendrė“ atstovai ketvirtadienį išplatino viešą padėką buvusiam Vilniaus vadovui, Seimo nariui Artūrui Zuokui. Laiške bendruomenės nariai dėkoja politikui už paramą ir dėmesį.
  
„Visus vienuolika metų, dirbdami Vilniaus miesto Šnipiškių mikrorajono bendruomenei, jutome  politiko Artūro Zuoko dėmesį ir pritarimą mūsų vykdomai veiklai bei norą mums padėti. Visada žavėjomės Artūro charakterio savybe išklausyti ir bendrauti su socialines atskirties šeimomis ir pagal galimybes joms padėti", - sakoma „Nendrės“ bendruomenė viešoje padėkoje Seimo nariui.
 
Nevalstybinio vaikų darželio „Nendrė“ atstovai reiškia  nuoširdžią padėką politikui už suteiktą finansinę paramą, kuri jiems buvo gyvybiškai reikalinga, nes projektines lėšas darželis pradėjo gauti tik nuo antro ketvirčio, o veiklą vykdė nepertraukiamai.
       
„Nendrės“ bendruomenė nuoširdžiai dėkodama Seimo nariui gerb. Artūrui Zuokui linki sveikatos darant gerus darbus, išminties priimant sprendimus, ir stiprybės darant tai kuo tiki ir tikint tuo ką daro.

Všį Nevalstybinis vaikų darželis „Nendrė“ įkurtas 1998 m. glaudžiai bendradarbiaujant Vilniaus moterų klubui „Devyndarbė“ bei Alandų salų Taikos institutui (Suomija). Pagrindinis „Nendrės“ vykdomo ilgalaikio projekto „Moterų ir vaikų centras „Nendrė“ tikslas – mažinti socialiai nedarnių nepilnų šeimų socialinį paveldimumą ir skurdą, remti jų integraciją į visuomenę ir darbo rinką  bei užtikrinti jose augančių vaikų gerovę.


Šiame straipsnyje: Zuokas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių