Quantcast

Naujausios E.Ramazzotti dainos gyvai skambės Vilniuje

Naujausius romantiškojo italų atlikėjo Eros Ramazzotti kūrinius galėsime išgirsti jau šį pavasarį. Balandžio pabaigoje radijo stočių eteriuose įvyks pasaulinė dar niekur neskelbtos atlikėjo dainos „Parla con me“ premjera. Tai kūrinys iš gegužę pasirodysiančio naujausio E.Ramazzotti albumo „Ali e Radici“ (liet. - „Šaknys ir sparnai“). Lietuvos žiūrovams jis bus pristatytas lapkričio 7 d. per E.Ramazzotti koncertą Vilniuje.

Šiuo metu vyksta paskutinieji naujų atlikėjo dainų įrašinėjimo darbai. Albumas kuriamas modernioje studijoje Los Andžele, dainininkui padeda artimas draugas, vienas talentingiausių Italijos prodiuserių Claudius Guidetti, dirbęs su Laura Pausini, Andrea Bocelli ir kitais visame pasaulyje žinomais populiariosios bei klasikinės muzikos atlikėjais. Pranešama, kad „Ali e Radici“ sudarys 11 itališkai atliekamų autorinių E.Ramazzotti dainų. Albumas prekyboje pasirodys paskutinėmis gegužės mėnesio dienomis, tiksli data kol kas neskelbiama.

Pats atlikėjas atsisako plačiau komentuoti savo naują projektą, tačiau atskleidžia, kad gegužę pasirodysiantis albumas turėtų pamaloninti melodingos itališkos muzikos išsiilgusius klausytojus. „Kurdamas visuomet stengiuosi judėti į priekį, „Ali e Radici“ nebus išimtis. Vis dėlto naujos mano dainos turėtų labiausiai nudžiuginti tikruosius romantikus, savo širdyje visuomet randančius vietos melodingai muzikai ir šiltiems jausmams. Itališka muzika nesensta, ji visuomet atras savo klausytoją“, - pasakojo E.Ramazzotti.

„Ali e Radici“, kurio dainas Lietuvos žiūrovai galės išgirsti gyvai, yra jau 11-asis studijinis E.Ramazzotti albumas. Prieš porą metų pasirodęs geriausių atlikėjo kūrinių rinkinys „e2“ tapo vienu perkamiausių net 10-yje Europos šalių. Iš viso dainininkas išleido 14 studijinių albumų ir dainų rinkinių, visame pasaulyje pardavė daugiau nei 50 milijonų įrašų. Per savo karjerą atlikėjas dainavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Cher, Andrea Bocelli, Joe Cocker, Carlos Santana, Tina Turner, Luciano Pavarotti ir daugeliu kitų.

Vienintelis E.Ramazzotti koncertas Lietuvoje įvyks lapkričio 7 d. Vilniuje, „Siemens arenoje“. Bilietus į italų muzikos žvaigždės koncertą jau galima įsigyti visose „Tiketa“ kasose ir internetu. Jų kaina - nuo 160 Lt.


Šiame straipsnyje: Ramazzottikoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių