Quantcast

Nauja erdvė jaunimui: Karoliniškėse atidaryta ekstremalaus sporto rampa

  • Teksto dydis:

Nepriekaištingus šuolius ir nusileidimus riedlentėmis ant laiptelių ir bortelių tobulindavę Karoliniškių jaunuoliai turi naują aktyvaus laisvalaikio erdvę.

Atverta nedidele aikštele riedutininkams, riedlentininkams galės naudotis  ir BMX dviratininkai, paspirtukų mėgėjai, informuoja Vilniaus savivaldybė.

„Atlikimo techniką ir triukus šlifuojančių riedlentininkų gali išvysti beveik visose Vilniaus erdvėse – nuo specialiai ekstremaliam sportui pritaikyto aikštyno prie Baltojo tilto iki pagrindinių miesto aikščių. Galbūt ši rampa ir atrodo paprastesnė, neprilygsta aikštynui, tačiau yra populiarus traukos taškas – čia buriasi vietiniai vaikai, ukrainiečiai, ekstremalaus sporto entuziastai iš kitų rajonų“, – apie naują sporto erdvę arčiau namų pasakojo Karoliniškių seniūnas Tomas Lilas.

Rolando Jankausko vardo seniūnaitijos seniūnaičiui Tomui Indriūnui kilo idėja įrengti mini rampą, kadangi tokio tipo aktyvaus laisvalaikio erdvės čia dar nebuvo. Seniai nebenaudojama asfaltuota lauko aikštelė virto išskirtine seniūnijos dovana bendruomenei artėjančio Vilniaus 700-ojo gimtadienio proga.

Karoliniškėse taip pat yra puikių naujai įrengtų krepšinio aikštelių, lauko treniruoklių, pernai įrengta lauko paplūdimio tinklinio aikštelė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilnietis

Vilnietis portretas
Gražu. Tas sumažins nežmoniško triukšmo zoną prie Baltojo tilto. Padarė dykynę miesto centre idiotai, dar parduotuvę iki atidarė. Vaizdas šiaip jau apokaliptinis savaitgaliais.

Vilniuje yra ir įdomesnių objektų

Vilniuje yra ir įdomesnių objektų portretas
Pvz, smagybė, nemokama pramoga Žygimantų ir Radvilų g. Sankryžoje esanti švietimo įstaiga. Nueikite į vidų ar stebėkite po pamokų koks kontingentas išvežimas iš ten. Dar smagiau stebėti jų vidinį kiemą, kuris aptvertas, bet iš Radvilų g pusės puikiai matosi. Ten patalpinti jurisdikcijos atstovų, muzikantų visokių, narkodilerių, medikų išsigimę vaikai. Laikomi kaip gyvuliai aptarti. Mokyklėlė privati. Ten rasite žinomesnių prokurorų, teisėjų, profesorių vaikus, anūkus. Apžiūrėkite tuos klykuančius idiotus. Ir viską suprasite. Iki kiek jie išsigimę, fiziškai bjaurūs, paliegusių kūnų, dauguma pajuodę tokie ir su išmatų spalvos akimis. Ten idiotai, apiforminti bendrojo lavinimo mokiniais. Jiems padaromi vidurinės mokyklos atestatai, nors yra beraščiai ir nesveiko proto, išsigimę. Toliau jie eina ar į MRU, ar į Teatro ir dailės akademiją, konservatoriją, kur už mokesčių mokėtojų pinigus jie padaromi prokurorais idiotais ir muzikantais ar šokėjais išsigimusiom marionetės visų pajuokai.

ilfas

ilfas portretas
Vilniaus ostapai benderiai,įrenkite nors porą priedangų nuo bombų!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių