Quantcast

Naktinio apsipirkimo viesulas sugrįžta į Vilniaus senamiesčio gatves

  • Teksto dydis:

Tęsdamas stilingo ir madingo naktinio apsipirkimo tradicijas į Vilniaus senamiesčio gatveles ir skverus  sugrįžta „Shopping Night Out" renginys.

„Pasirodžius pirmajam rudens rūkui ir beldžiantis rutinai į duris, neleisime miestiečiams pamiršti vasaros nuotaikos ir palaikysime energiją. Visus vilniečius ir sostinės svečius iki vidurnakčio šildysime ne tik patraukliomis nuolaidomis, naujausiomis lietuvių dizainerių kolekcijomis, neįtikėtinais „boutique" parduotuvėlių pasiūlymais, bet ir pirmą kartą Lietuvoje pakviesime į įspūdingą,  Niujorku kvepiantį „Street Fashion Show"", -   pažymi renginio koordinatorė Ieva Vainaitė.

Spalio 9 dieną Vilniaus senamiestis, kaip ir ankščiau vykusių „Shopping Night Out" renginių metu, suburs ypatingus stiliaus medžiotojus. Pasak, šio rudens renginio ambasadorės dizainerės Ievos Daugirdaitės, mados gurmanai išskirtinių drabužių turėtų ieškoti mažose senamiesčio parduotuvėlėse. "Vietinių dizainerių sukurti drabužiai ir daiktai žengia koja kojon su mada ir yra tikras išsigelbėjimas išskirtinumo trokštantiems miestiečiams", - pabrėžia renginio stilistė.

Rudeninė renginio programa tiesiog spindi naujovėmis ir originaliomis šou detalėmis. Mažųjų „butikų" pasiūlymuose žinomų dizainerių kūriniai pagardinti stilingais saldumynais ir taurėmis putojančių gėrimų. Kaip visuomet savo išskirtinius darbus pristatys  ir naktinėtojus  parduotuvėlėse asmeniškai pasitiks Julia Janus, Laura Dailidėnienė,  Aimi, Unlabel, „Atsikeli ir varai", Sandra Yushka kiti dalyviai.

„Shopping Night proga" kai kas švęs ir savo pradžią: Vilniaus senamiestyje tąnakt atsidarys visiškai šviežutėliai „butikai". Šio rudens naktinio apsipirkimo naujiena - trys prisijungusios internetinės parduotuvės!

Rudeninio „Shopping night out" svečiai galės mėgautis ne tik virtuvės paslapčių žinovo Ali Gadžijevo specialiai renginiui sukurtais saldėsiais, bet ir pasinerti į svaiginantį kvapų ir parfumerijos pasaulį, pozuoti profesionaliems fotografams bei būti išrinktiems stilingiausiais šio vakaro dalyviais. Maistui neabejingi miestiečiai taip pat neliks alkani ir iššūkį galės mesti meksikietiškos virtuvės aštrumui. Muzikos ir išskirtinio balso fanai bus pakviesti klausytis unikalios improvizuotos „Lietuvos balsas" dalyvės Rūtos  Žibaitytės programos.

„Shopping Night  Out" kaip visuomet išlieka draugiškas ir šeimynų poreikiams bei vaikų stiliui.  Dizainerių kolekcijose rudens-žiemos mados mažiesiems. Jaukių namų aplinkai - interjero dizaino namų įkurtuvių idėjos.  Kol stilingo būsto fanai domėsis interjero raštų kilme,  nauja šeimos „Children City" parduotuvė pakvies ne tik kavos puodeliui, bet ir diskusijai su šypsena, „Iš kur atsiranda suaugę?". 

Pavargę mados entuziastai ir stiliaus puoselėtojai ramų ir jaukų prieglobstį ras senamiesčio knygynuose ir restoranuose. „Pirkinių nakties lankytojus budinsime ne tik šviesos ir madų šou. Nuotaiką palaikysime gardumynais, aromatingos kavos gurgšneliais ir nepaliaujamai skambančiomis melodijomis. Jaukių pasišnekučiavimų, naujausių mados tendencijų sintezė su patraukliais pasiūlymais grąžins jėgas ir įkvėps toliau leistis į netikėtumų kupiną mados kelionę po bruzdantį Vilniaus centrą!", - kviesdami į renginį, žada „Shopping Night Out" organizatoriai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių