Quantcast

Naktinės kelionės po sostinę - įsimylėjusiems ir patriotams

Artėjant vasario mėnesio šventėms naktinių ekskursijų agentūra „Vaiduokliai“ parengė du turus po sostinę – įsimylėjėlių porelės kviečiamos romantiniam pasivaikšiojimui Valentino dienos vakarą, o norintys išgirsti Vilniaus miesto augimo istorijų laukiami vasario 16-ąją.

„Vilnius, kaip meilės miestas, žymus ne tik dėl Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės – sostinėje yra nutikusių ne mažiau įspūdingų meilės nuotykių, kurie į šį vasario 14-osios turą užsiregistravusias poreles nuteiks dar romantiškiau“, - pasakojo „Vaiduoklių” projektų vadovė Rasa Ambrulevičiūtė.

Visuomenėje vis karščiau ginčijantis, ar išpopuliarėjusi Valentino diena nenustelbia Lietuvai daug svarbesnės šventės – Valstybės atkūrimo dienos, „Vaiduokliai“ nusprendė surengti ekskursijas, skirtas šioms abiems progoms.

„Mūsų gidės paruošė ir įdomų vasario 16-osios turą, kurio dalyviai galės patys įvertinti, kokias klaidas darė Lietuvos Didieji kunigaikščiai bei pagalvoti, kaip būtų pasielgę jų vietoje”, sakė p. Ambrulevičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių