Quantcast

Nacionalistai paminės Vilniaus atgavimą

Prieštaringai pagarsėjusi Lietuvos tautinio jaunimo sąjunga pirmadienį, spalio 28 d., rinksis ant Vilniaus Tauro kalno į minėjimą "Vilniaus atgavimui 74". Pasak sąjungos lyderio Juliaus Pankos, jokių radikalių veiksmų šį kartą nežadama imtis.

Vilniaus atgavimo minėjimo dieną tautinis jaunimas su J.Panka priešakyje ketina išsirikiuoti ant Tauro kalno bei jo šlaite ir garsiai išsakyti mintis apie šalies nepriklausomybę bei skatinti piliečių tautiškumą. Minėjimo programoje numatoma patriotinių dainų iš Lietuvos tarpukario ir Vilniaus vadavimo laikų, taip pat iš degančių deglų bus sudėliotas Gedimino stulpų ženklas ir sakomos patriotinės kalbos. Planuojama, kad viešai pasisakys Tautininkų sąjungos, Lietuvos Sąjūdžio, Lietuvių tautinio centro atstovai.

J.Panka pasakojo, kad susibūrimo tikslas bus prisiminti, jog 19 metų Vilniaus kraštas buvo okupuotas. "Kai kurios valstybės dar iki šiol bando spekuliuoti ir sakyti, kad Vilnius nelabai turėtų priklausyti Lietuvai, kad tai dar diskutuotinas klausimas", – aiškino J.Panka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nors

nors portretas
vienas sambūris prisimins ir pasveikins tą įsimintiną dieną, datą. O kiti bijo? Ką darys socdemai su visais savo vasalais? Bėgs atsiprašyti lenkų? Linkiu gero paminėjimo , skambių dainų ir ugdyti tikrą lietuvišką patriotizmą, nebijoti lenkų išpuolių ir būtina paminėti Draučių kaimo tragediją, kurią užglaistė mūsų komuniagos.

Žygeivis

Žygeivis portretas
Ne Lietuvos tautinio jaunimo sąjunga, o Lietuvių tautinio jaunimo sąjunga. P.S. Kada gi mūsų "žurnaliūgos" taps profesionaslesni ir nebedarys akivaizdžių klaidų.

O komunistelių nukvakusios dukros paišys su kreidelem Leniną

O komunistelių nukvakusios dukros paišys su kreidelem Leniną portretas
pas mus ir traktoristai tampa prokurorais bei signatarais. jei žmogus dirbo traktoristu visą jaunystę kaip mažas striukas bukas sabutis, toks nuplikęs rubuilis, tai smegenys ir dirba kaip traktoristo, nutipenus į prokurorus, arimas vyksta pastalėj, dirbant kaire rankele kišenėj. Tai ir prisiarė iki korupcinių pinigiukų stumdymo į nusikalstamas struktūras pirmyn atgal. IQ matuot irgi neverta, žmogiukas skaito tik traktorių mechanizmų schemas, kitką už jį skaito narkomanė duktė kur su dailininkės diplomu buvo nusižengiant įstatymams seime įdarbinta, matyt paišė su vaikiškom kreidelėm bobikių plakatus kur matėm per televiziją tokia su gramatinėm klaidom kevwerzojimai senukų rankose buvo ... graudu. Sabuty.ė dabar pieš Lenino galvą anfas, parašys, kad tai jos prasigėręs traktoristas tėvas Tailande, dar sifiliu neserga, bet gonorėją pasigydė pas pedikiūrininką.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių