Quantcast

Mokytojų namų kiemelyje – tradicinė Atvelykio šventė

  • Teksto dydis:

Sekmadienį, balandžio 12 d.,  nuo 11 iki 15 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje šurmuliuos kasmetinė Atvelykio mugė – paroda ,,Angelų vaikai – su meile Jums”.

Sekmadienį, balandžio 12 d.,  nuo 11 iki 15 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje šurmuliuos kasmetinė Atvelykio mugė – paroda ,,Angelų vaikai – su meile Jums”.

Vaikai  iš specialiųjų ugdymo įstaigų tradiciškai sukūrė ir padarė gausybę molio dirbinių, spalvotų papuošalų, gėlių žiedų ir daug kitokių smulkmenų, kurios papuoš kiekvieno namus ir pradžiugins gerumu kiekvieno širdį. Nuotaikingą Atvelykio šventę papildys tautinių šokių kolektyvai su specialiai parengta programa  „Mes šokdinsime pavasarį“, grupė  A.N.T. demonstruos šiuolaikinius šokius, o TV laidos „X faktorius“ finalistai Žygis, Anžela ir vaikinų grupė „Benjami”, kaip visada nustebins savo muzikine programa. Magijos nepagailės ir iliuzionistas Mantas Wizard. LEU studentai šventės dalyvius mokys žaisti įvairius žaidimus, rengs kūrybines dirbtuves, pins etnografines apyrankes, atėję į šventę ir atsinešę savo margučių šventės dalyviai ir svečiai galės dalyvauti ridenimo varžytuvėse. Visų vaikų lauks unikali galimybė ir ypatinga pramoga marginti tikruosius „Mini Cooper“ automobilius.

Į renginį atkeliaus jaunųjų gamtininkų ir ekologų augintiniai: žąsis, antis, vištytė Onytė, avis su 2 ėriukais, ožka su 2 ožkiukais,  triušiukai, žiurkėnai, žiurkės, ežiukas Juozukas, šeškutė Tundi, Madagaskaro tarakonai Aloyzas ir Anzelmas,  pelytė Zitutė su šeimyna, šinšila Zipis, degučių šeimyna, vėžliukai, nimfinė papūgėlė Kututis. Prie gausaus gyvūnų parado prisidės  „Nesquik“ zuikis su karšta kakava, cukraus vata vaišins dosnusis dėdė Miroslavas.  Renginį organizuoja Vilniaus mokytojų namų kolektyvas kartu su Lietuvos Respublikos vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaiga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių