Quantcast

„Mis pasaulis“ dalyvė lietuvė: mūsų vyrams dedu didelį pliusą

Amerikietė Alexandria Mills neverta Mis pasaulio karūnos! Taip mano per visą šio grožio konkurso istoriją geriausią rezultatą iš visų dalyvavusių Lietuvos merginų pasiekusi vilnietė Gritė Maruškevičiūtė.

2010 m. Mis Lietuva G.Maruškevičiūtė Kinijoje vykusiame grožio konkurse "Mis pasaulis" nepelnė titulo. Tačiau jos pasirodymai buvo puikiai įvertinti. Vis dėlto ko pritrūko sėkmei? G.Maruškevičiūtė – apie konkursą "Mis pasaulis" ir save.

Apie laimėtoją

"Aštuoniolikametė amerikietė A.Mills – šauni, jautri, moteriška, bet tapti Mis pasauliu mačiau vertesnių. Iš finalinio trejeto išskirčiau Mis Venesuelą, o labiausiai man patiko Mis Meksika. Charizmatiška, darbšti, optimistiška, besišypsanti ir labai daili."

Apie konkursą

"Pirmą dieną kambario draugė man sako: "Ar žinai, kad konkurse "Mis pasaulis" dalyvaus Angelina Jolie?" Iš tikrųjų tai buvo Mis Švedija Dani Karlsson, kuri labai panaši į garsiąją aktorę. Švedė stengiasi gyventi kaip Angelina, jos būdas, stilius taip pat labai panašūs į A.Jolie. Ji net turi tatuiruočių kaip A.Jolie."

Apie Kiniją

"Kinai maloniai nustebino. Labai skiriasi nuo europiečių. Esminis skirtumas, ypač palyginti su lietuviais, tas, jog jie stengiasi, kad kitam žmogui būtų gera. Įspūdinga šalis, gamta. Tai, ką savo rankomis padarė ir pastatė kinai, kelia pagarbą. Sanijos kurorte, kur vyko konkursas, sužavėjo Rojaus parkas: pakilus laiptais, nuo apžvalgos aikštelės atsiveria pritrenkiamas grožis – jūra, palmės, miškai, miestas."

Apie šokius

"Tradicinio šokio konkurse, kuriame iš 120 dalyvių patekau į geriausiųjų dvidešimtuką, vilkėjau dizainerės Julijos Janulaitytės (buvusios Žilėnienės) sukurtu kostiumu. Tai buvo pats įspūdingiausias konkursas, suteikęs puikią galimybę pažinti kitas kultūras, šokį, tradicijas. Labai mėgstu šokti ir tikiuosi lankyti šokių mokyklą. Mielai dalyvaučiau kokiame nors šokių projekte."

Apie bikinių konkursą

"Vilkėjau rožinės spalvos bikinį su gėlytėmis. Laimėjo mergina iš Puerto Riko, o aš patekau tarp 40 geriausiųjų. Mums padovanojo raudonus maudymosi kostiumėlius, papuoštus Svarovskio kristalais."

Apie moterišką figūrą

"Gražiausia figūra, mano manymu, buvo Mis Bolivijos. Man imponuoja moteriška, smėlio laikrodžio formos moters figūra. Kaip mes atskirtume moterį nuo vyro iš nugaros, jei nebūtų aukštakulnių ir ilgų plaukų? Iš talijos, sėdmenų. Iš priekio imponuoja daili, natūrali krūtinė. Man labiausiai patinka mano akys, lūpos, plaukai ir ilgos kojos. Yra minusų, bet juos nutylėsiu."

Apie nesėkmę

"Kai blogai galvoji, esi pesimistas, tuomet ir pritrauki nesėkmę. Didžiausia? Jų nebuvo. Nebent koks nors neišlaikytas egzaminas. Konkurse? Šilkinę suknelę sugadino viena dalyvė. Jos draugiškos, šiltos, malonios merginos. Tačiau įvairūs renginiai vykdavo kiekvieną vakarą, jos galvojo tik apie save, nežiūrėjo, kas joms po kojomis."

Apie charakterį

"Esu lanksti, švelni. Kaip sako mama, unikumas, nes galiu prie visko prisitaikyti ir prisiderinti. Reikia turėti strateginio mąstymo, norint mokėti valdyti žmones, darbą, aplinką. Valdingumas – ne pagrindinė, bet viena mano būdo savybių. Esu už teisingumą gyvenime, nors dažnai nusiviliu. Bet viliuosi, kad labiau teisę suprasti ir išmokti padės paskaitos, dėstytojai. Deja, Lietuvoje nedaug teisybės."

Apie meilę

"Visi svajojame apie gražią meilę, bet jai reikia daug pastangų ir įdirbio. Džiaugiuosi, kad turiu mylimą žmogų. Tai – supratingas, atsakingas, rūpestingas 25 metų verslininkas."

Apie budizmą

"Taip, mano brolis domisi budizmu. Rytų filosofija man labai imponuoja. Skaičiau Dalai Lamos raštus apie žmonių santykius, suvokimą. Vienas esminių dalykų, kuo budistų filosofija skiriasi nuo Biblijos, – joje neperšama religija. Rytų filosofija – kaip gyvenimo būdas. Kiekvienas nuo savęs pradėkime kurti grožį, atsakingai vertinkime šeimą. Tik subrendę mes žinome savo vertybes, o nežinodamas jų, nenutuokdamas, ko nori gyvenime, negali kurti šeimos. Jei nesi atsakingas už save, kaip gali būti atsakingas už kitą?"

Apie vyrus ir moteris

"Lietuviams trūksta galantiškumo. Tačiau mūsų vyrams dedu labai didelį pliusą. Merginos žavisi pietiečiais, tačiau lietuviai – įdomūs ir labai vyriški. Moterims minusų neduosiu, jos – nuostabios, stilingos, tvarkingos ir dailios. Tačiau šiek tiek trūksta tolerancijos."


Vizitinė kortelė

Amžius: 21 metai.

Zodiako ženklas: dvyniai.

Ūgis: 176 cm.

Akių spalva: žalia su melsvu atspalviu.

Studijos: Vilniaus Mykolo Romerio universiteto trečiame kurse mokosi Teisės ir valdymo specialybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

emigrantas

emigrantas portretas
Bet i klausima kas Kinijoje paliko didziausia ispudi, ji labai protingai atsake kad Mongolija....:DDDDDDD. na grazuoliu konkursuose tik tokios ir dalivauja....:DDDDDDD

Tuscia

Tuscia portretas
Mergaite, tau dar daug reikia pagyventi, kad galetum apie vyrus isvadas daryt.... labai jau vaikiska ir nelabai protinga pagal interviu atrodai :)

Viltė

Viltė portretas
Įdomu ar ta mergytė kada nors skaitė Bibliją, jei sako, kad joje kas nors peršama?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių