Quantcast

Minios šūksnių D.Grybauskaitė neišgirdo, o mitingo nekomentuoja

„Prezidentė, kiek žinau, yra labai smalsi, manau, kad tikrai bent pažiūrės pro langą“, - žvalgydamasi į S.Daukanto aikštės rūmus, vykstant mitingui, vylėsi Nepriklausomybės Akto signatarė Nijolė Oželytė. Tačiau Prezidentė Dalia Grybauskaitė tuo metu rengė priėmimą lietuvių literatūros kūrėjams. Paaiškėjo, kad minios šūksnių prezidentūroje nesigirdėjo.

„Ne, tikrai, nieko (minios šūksnių prezidentūros pastate – red. past.) negirdėjome“, - portalui diena.lt patvirtino Dalia Ulbinaitė, prezidentės atstovė spaudai, kaip tik tuo metu  buvusi šalia Prezidentės, kuri dalyvavo susitikime su rašytojais. D. Ulbinaitė taip pat pridūrė, kad „mitingų prezidentūra nekomentuoja“.

Beje, trečiadienio popietę į prezidentūros kanceliariją visuomenininkas Alvydas Medalinskas atnešė ir viešą mitingo dalyvių pareiškimą, kuriame reiškiamas palaikymas vidaus reikalų ministro Raimundo Palaičio atleistai FNTT vadovybei bei prašoma abu atleistus FNTT vadovus grąžinti į darbą.

Peticija, pasak prezidentūros atstovų, buvo užregistruota ir bus nagrinėjama įprasta tvarka.


Šiame straipsnyje: FNNTmitingas

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Ne prie Prezidentūros reikėjo piketuoti ,o prie VRM ir Palaitį auklėti, o ne Prezidentę. Nes Palaitis su VSD galimai ir klaidina Prezidentę .

2

2 portretas
Ozelyte nuo prezidenturos nusisukusi kalbejo tad garsas pro sienas ir neprasiskverbe

Vot tak

Vot tak portretas
,,Minios šūksnių D.Grybauskaitė neišgirdo, o mitingo nekomentuoja". NĖRA KĄ KOMENTUOT, VISKAS TEISYBĖ. IR DAR DAUGIAU LIAUDIS PASAKYS ;(
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių