Pereiti į pagrindinį turinį

Mindaugo „Maximoje“ dovanėlių lauks Vilniaus kūdikių namai

2009-05-28 17:50
Mindaugo „Maximoje“ dovanėlių lauks Vilniaus kūdikių namai
Mindaugo „Maximoje“ dovanėlių lauks Vilniaus kūdikių namai / Diena Media arch. nuotr.

Gegužės 29 dieną, nuo 17 iki 22 val., užsukusių apsipirkti į Vilniaus Mindaugo gatvėje įsikūrusią parduotuvę „Maxima“ bus prašoma nupirkti dovanėlių ir kitų kūdikiams būtinų prekių bei padovanoti jas Vilniaus apskrities sutrikusio vystymosi Kūdikių namų mažyliams.

Gerumo akcija skirta Tarptautinei vaikų gynimo dienai.

Nors trumpam tėvų atstumtiems ir paliktiems vaikams tapti rūpestingais tėčiais ir mamomis, vyresniaisiais broliukais ar sesutėmis ragina iniciatyvinės grupės „Supermamos“ narės.
Jos, artėjant Tarptautinei vaikų gynimo dienai vykdo gerumo akciją: „Sukurkime vaikystės šventę Vilniaus kūdikių namuose“. Šios akcijos tikslas surengti Vilniaus apskrities sutrikusio vystymosi Kūdikių namų mažyliams šventę.
 
Užsukusių apsipirkti į Vilniaus centre esantį „Maxima“ prekybos centrą bus prašoma nupirkti ir kūdikiams padovanoti žaislų, knygelių, sauskelnių, kūdikių priežiūros priemonių, maisto produktų – mišinukų, trapučių, kukurūzų, tyrelės ir pan.

„Raginame žmones prisidėti prie akcijos pagal išgales,  nupirkti prekių, kurių kūdikių namų globotiniams labai trūksta ir sušildyti nors vieno mažylio širdelę su meile išrinkta dovanėle“, - sako Gerumo akcijos Kūdikių namams organizatorė Jurgita Vaičiūnienė.

Parduotuvėje gerumo akcijos metu pirkėjams bus dalinamos skrajutės, kuriose nurodyta, kokių prekių galima nupirkti ir padovanoti kūdikių namuose augantiems vaikams. Visos surinktos prekės keliaus į Vilniaus apskrities sutrikusio vystymosi Kūdikių namus ir bus skirtos surengti šventei, kurioje mažylius žadama palepinti vaišėmis dovanėlėmis ir spektakliu. Tai jau antroji iniciatyvių mamų akcija šiais metais. Tokia pat akcija šių metų balandžio mėnesį vyko Panevėžyje.

„Gerumo nebūna per daug. Ypatingai jo trūksta šiems, tėvų paliktiems ir kūdikių globos namuose augantiems vaikams. Tai išties graži ir prasminga akcija, todėl džiaugiamės galėdami prie jos prisijungti. Raginame ir savo darbuotojus, ir į parduotuvę užsukančius pirkėjus, nebūti abejingiems ir tapti šios gerumo akcijos dalimi“, - sako „Maximos“ Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Lina Muižienė.