Quantcast

Mikroautobusai tebevažinėja Vilniuje?

Vilniečiai vis garsiau ėmė kalbėti, kad maršrutiniai mikroautobusai iš sostinės gatvių nedingo. Esą nepažymėti mikroautobusai toliau važinėja gatvėmis.

Tačiau UAB „TOKS“, užsiimančios tarpmiestiniu ir priemiestiniu keleivių pervežimu, generalinis direktorius sakė, kad maršrutiniai mikroautobusai Vilniuje tikrai nebevažinėja.

Jo teigimu, šiuo metu sostinėje mikroautobusai važinėja dviem maršrutais: iš Vilniaus oro uosto į Vilniaus autobusų stotį ir iš Vilniaus autobusų stoties į į prekybos centrą „Akropolis“ bei tais pačiais maršrutais atgal.

Bet šių maršrutų nereiktų painioti su prieš tai važinėjusiais maršrutiniais mikroautobusais.

„Tai yra specialūs užsakomieji maršrutai, - sakė A.Indrašius. – Vienas mikroautobusas stoja tik Oro uoste. Tai yra skirta keleiviams, kurie atskrenda. Mes juos vežame į autobusų stotį ir jie keliauja toliau autobusais. Taip pat yra ir „Akropolyje“. Daugiausiai maršrutu naudojasi Baltarusijos piliečiai“, - aiškino direktorius.

Taigi šiuo metu Vilniuje važinėjantys specialūs užsakomieji mikroautobusai veža tik iš vieno numatyto taško į kitą.

A.Indrašiaus tvirtinimu tai susitarimas tarp dviejų verslo objektų. „O tai, ką jūs minite – maršrutinius mikroautobusus - jau nebėra“, - patikino direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių