Quantcast

Meno žmonės Meilės dieną kviečia švęsti kitaip

Meilės dieną galima pažymėti ne tik širdžių, amūrų ir slaptų laiškų jūroje.

Meno žmonės vasario 14 d. kviečia švęsti kiek kitaip. Tądien architektas-rašytojas Artūras Imbrasas ir dailininkas-muzikantas Artūras Šlipavičius-Šlipas savo parodoje gvildens meilės daugiaprasmybę.

Na, o vakarą įsimintinu grasinasi padaryti Šlipo antroji simpatija, „kreivos“ muzikos atstovai „Ir Visa Tai Kas Yra Gražu Yra Gražu“.

Artūras Šlipavičius-Šlipas įvardijamas kaip multimedijinio meno Lietuvoje pradininkas. Personalinės parodos rengtos tiek vietinių miestų ir miestelių publikoms, tiek Niujorko, Berlyno, Leono ar Maskvos galerijų lankytojams.

Spalvingoje biografijoje – pasaulinio susidomėjimo sulaukęs tapybos-muzikos projektas „Haruspicija“ (transliuotas Italijos televizijose) bei autoportretas, patekęs į 2010 metų šiuolaikinio meno geriausių pasaulio paveikslų 50-tuką. Netradicinis post modernistinis paveikslas „Žalgiris in Memoria“ bei  teigiamos muzikinio žurnalo „Rolling Stone“ recenzijos… Plius galybė kitų meninių projektų bei laimėjimų.

Kadaise Šlipo ir Artūro Baryso-Baro įkurta grupė „I.V.T.K.Y.G.Y.G.“ taip pat žada stiprų pasirodymą. Eksperimentinių garsų puoselėtojams tai taps puikia repeticija prieš kovo 17 dieną vyksiantį 25-erių metų jubiliejinį koncertą. Dailę, muziką ir vizualinius menus jungiantis kolektyvas tikina intensyviai repetuojantis ir nekantriai laukiantis didžiosios šventės akimirkos.

Artūro Šlipavičiaus-Šlipo ir Artūro Imbraso parodos atidarymas – vasario 14 d. 18 val., Žydų kultūros ir informacijos centre, Vilniuje, Mėsinių g. 3a/5.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių