Quantcast

Meilė „Vilniaus dienai“ – iš pirmo žvilgsnio

"Prenumeruojam, nes mylim", – pagrindinę priežastį, kodėl renkasi "Vilniaus dieną", įvardijo vilnietė Judita Putramentienė.

Ji dienraštį užsiprenumeravo ne tik 2011-iesiems, bet ir šių metų pabaigai. "Nebuvo pinigų, todėl pagalvojome, kad nesiprenumeruosime, tačiau supratome, kad labai trūksta", – pasakojo ištikima skaitytoja.

"Vilniaus diena" į jos rankas pateko atsitiktinai, tačiau dienraštis patiko iš pirmo žvilgsnio. "Aktualios temos, parašytos informatyviai, glaustai, bet ne nuobodžiai. Kituose dienraščiuose labai daug reklamos, pašalinės informacijos. "Vilniaus diena" – grynesnė", – kalbėjo J.Putramentienė.

Per tuos kelerius metus, kai skaito dienraštį, moteris patikino nė karto juo nenusivylusi. "Anksčiau prenumeruodavome "Respubliką", tačiau vieną dieną į rankas pakliuvo "Vilniaus diena". Ji pasirodė įdomesnė ir nukonkuravo "Respubliką". Nepataikauju, tikrai manau – "Vilniaus diena" šiandien yra geriausias laikraštis Lietuvoje", – kalbėjo J.Putramentienė.

Užsiprenumeravusi dienraštį 2011-iesiems dovanų ji išsirinko bilietus į Nacionaliniame operos ir baleto teatre rodomą operą "Figaro vedybos".

Kaip ponia Judita, už lojalumą visi be išimties prenumeratoriai gaus po 2 bilietus, kviečiančius apsilankyti Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre naująjį sezone.

Nors užsiprenumeruoti dienraštį galima net keletu skirtingų būdų, jiems priklausančias dovanas prenumeratoriai galės atsiimti tik užsukę į redakciją adresu Labdarių g. 8.

Bilietai į teatrą – dar ne viskas. Prenumeratoriai bus apdovanoti ir nuolaidų kortelėmis "Vilnius by night". Jų turėtojai populiariausiose miesto linksmybių vietose – kavinėse, baruose, restoranuose ir pan. galės gauti 5–25 proc. nuolaidą. Eiliniams miestiečiams kortelės kaina siekia 59 litus, tačiau "Vilniaus dienos" prenumeratoriams ji bus įteikta nemokamai.

Prenumeratos akcija 2011-iesiems baigsis birželio 30 d. Dienraščio prenumerata visiems metams kainuoja tik 144 litus.

Už tai skaitytojams į namus kasdien bus pristatomos pačios karščiausios ir aktualiausios naujienos iš viso pasaulio ir Lietuvos. Savaitgaliais prenumeratoriai gaus storesnį dienraštį su priedu "TV diena", siūlančiu išsamią televizijos programą ir pateikiančiu naujienų ne tik iš televizijos laidų užkulisių, bet ir didžiuosiuose kino teatrų ekranuose pasirodančių filmų recenzijų.

"Vilniaus dienos" skaitytojai, dienraštį prenumeruojantys nuo pirmos dienos, džiaugiasi, kad jame randa žinių apie miesto gyvenimą. Be to, skaitytojai pabrėžia, kad "Vilniaus diena" ne tik perteikia kasdienį sostinės pulsą, bet yra objektyvios, nešališkos ir patikimos žiniasklaidos pavyzdys, kur faktai atskiriami nuo nuomonių.


Šiame straipsnyje: Vilniaus diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių