Quantcast

Medinio daugiabučio gyventojų vargai: dešimt dienų gyvena be vandens

  • Teksto dydis:

Kai kurių vilniečių gyvenimas virto košmaru. Žmonės dešimt dienų neturi geriamojo vandens, praneša LNK žinių tarnyba.

Mediniame daugiabutyje Kalvarijų gatvėje yra vos keli gyventojai. Viena iš jų - senjorė Valentina. Kaip ir kiti namo gyventojai, trūkus kaimynų buto vamzdžiui, ji be vandens gyvena jau dešimt dienų.

Tam, kad galėtų išsivirti arbatos, Valentina turi nešiotis vandens iš stotelės. Tačiau tampyti daug vandens Valentina negali, nes neturi sveikatos. Todėl ir pasigaminti valgio garbaus amžiaus moteris gali ne visada.

"Dešimt dienų gyvename be vandens. Gyvenimas yra tiesiog košmaras", - sako kita namo gyventoja Jolanta.

Ji pasakoja, kad visas dešimt dienų bendravo su būsto administratoriumi ir savivaldybe, bet trūkusio vamzdžio niekas netvarko.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

sniego nebuvo, gal nesugeba atsinešt ir tirpint?

sniego nebuvo, gal nesugeba atsinešt ir tirpint? portretas
O kvaišalai? Patologiniai ir recidyvistai tiesiog yra elite dozes gauna per įdarbintą kokią ubagienę, kaimynus, artimus gimines su ilgu kompensuojamųjų vaistų sąrašu. Taip išvengia įrašų, kad yra pavojingi visuomenei, nepagydomi, su dideliais nukrypimais. Tokių itin daug medikų,teisėsaugininkų, politikų ir jų artimųjų tarpe. Žavimasi, kaip kokia kriošena, pati priklausoma nuo dukros kreizo, kai ji net beveik 40metė nesugeba savo cigaretei ar jų pakeliui per dieną užsidirbti, nekalbant jau apie vėlyvam amžiuj pasigimdytų paliegėlių vaikų auklėjimą, priežiūrą, prasigyvena? Nesuvokiat, kas reiškia, kai narkomanės ir narkotikų platintojo vaikai ateina į darželį, mokyklą? Niekam nesvarbu. Iki to laiko kol nuosava duktė tampa narkomane. Niekad nematėt pirmokės, jau narkomanės, kasdien prievartaujamos kelių pro šalį pravažiuojnačiųjų egzempiorių kuriems per 40 m ir kol jos super mamytė darbe? Poli.i.ą kviečiat? Tai pasikviečiat tiesiog žemesnio rango narkodilerius, neretai pigų sutenerį.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių