Quantcast

Mamoms - magnolijų sodas ir klasikinės muzikos koncertai

Artėjančios gražiausios pavasario šventės proga lsostinės aisvalaikio ir prekybos centras „Panorama“ visoms mamoms dovanoja magnolijų žiedų magiją - prekybos centre bus sukurtas magnolijų sodas.

Pagrindinėje „Panoramos“ aikštėje sukurtame sode, aukštesnių nei dviejų metrų medžių apsuptyje, visą savaitę, balandžio 27-gegužės 3 d., muzikiniais kūriniais lankytojus džiugins fortepijonu skambinantis Raimondas Dauginas ir saksofonistas Tomas Botyrius. Šis duetas atliks populiarius lengvosios klasikos, pop muzikos ir džiazo kūrinius. Programoje taip pat bus galima išvysti ir įspūdingą pasirodymą su baltaisiais balandžiais.

„Visą savaitę esamoms ir būsimoms mamoms dovanosime geras emocijas. Kviečiame nors trumpam pamiršti visus kasdienius rūpesčius ir pasigėrėti pavasarį simbolizuojančiu rausvai baltų magnolijų sodu. Pajausti tikrą pavasarišką šventę padės ne tik klasikinės muzikos vakarai, bet ir fortepijono muzikai pritariančių baltapilvių japoniškų Javos Amazinų paukštelių čiulbesys. Visą šventinę savaitę muzikos bus galima klausytis ne tik vakarais, bet ir pietų metu“, - sakė „Panoramos“ rinkodaros direktorė Laura Panovienė.

Programa:

Kiekvieną dieną nuo pirmadienio iki sekmadienio (balandžio 27 - gegužės 3 d.):

11-13 val. ir 17-19 val. - R.Daugino (fortepijonas) ir T.Botyriaus (saksofonas) koncertas.

Gegužės 1 d.:

18 val. - artistų pasirodymas su balandžiais.


Šiame straipsnyje: panoramamagnolijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių