Nesibaigiantys darbai veja vienas kitą, o laiko bent trumpam išbėgti pavalgyti nepakanka. Kiekvieną minutę skaičiuojantys miestiečiai vis dažniau susivilioja užsisakyti maistą tiesiai į namus ar darbą.
Prieš kelerius metus net picą užsisakyti į namus būdavo šiek tiek neįprasta. Dabar maisto į namus pasirinkimas platus: didžiųjų picerijų, restoranų meniu, studentų pamėgtieji kebabai arba net namie gaminti kotletai. Tik turėkite pinigų - pristatančių atsiras.
Tačiau galimybė užsisakyti maisto į namus turi ir minusų. Maisto pristatymo kainos sostinėje nekrenta, o pristatymo laikas kartais gali trukti ilgiau nei valandą. Yra ir kitų apribojimų - minimali suma, už kurią turite užsisakyti maisto ar gėrimų, laikas, iki kada turite pranešti savo pageidavimą, jei norite gauti maistą laiku.
Nors vežančių maistą į namus Vilniuje netrūksta, vis dėlto vakariene ar naktipiečiais geriau pasirūpinti iš anksto. Juos galima užsisakyti nebent iš picerijų tinklo „Čili“, kurie maistą išvežioja iki 3, o šeštadieniais iki 6 valandos ryto.
Maisto iš „Čili“ į namus galite užsisakyti tik jei perkate už daugiau nei 12 litų. Pristatymas Vilniuje kainuos 7 litus, o jei užsisakysite už 38 litus ir daugiau ar turėsite lojalumo kortelę, mokėti už pristatymą visai nereikės.
Jei picerijos valgiaraštis nevilioja, turite ir kitokį pasirinkimą. Pavyzdžiui, galite užsisakyti kebabą. Tokią paslaugą teikia šių patiekalų pardavėjai „Kebab King“. Susimokėjai 7 litus ir kebabą tau atveš į bet kurią Vilniaus vietą nuo 9 iki 21 val.
Pasiilgusiems naminio maisto išeitis taip pat yra. Įmonė „Maistas namo“ kasdien siūlo dienos pietus arba savo firminius patiekalus. Didžioji dalis jų nuolatinių lankytojų – biurų darbuotojai, todėl jei jūsų namai ar darbovietė bus jiems pakeliui, nemokamai atveš nors ir vieną porciją. Tik jei reikės važiuoti labai aplinkui, teks sumokėti už kurą ir laiką 7 litus. „Tačiau taip dar nė karto nebuvo“, - prisipažino įmonės vadovė Jana Kavaliauskienė.
Jei norite užsisakyti pietus iš šios įmonės, turėtumėte paskambinti iki 11 val. ryto. Tuomet vidurdienį pietūs jau garuos ant jūsų stalo. O dar geriau, jei susitarsite dieną prieš tai. Tuomet virėjai pagamins bet kurį kitą patiekalą iš jų meniu. „Tik savaitgaliais nedirbame, nes kol kas dar nėra tiek užsakymų“, - perspėjo J.Kavaliauskienė.
Naujausi komentarai