Quantcast

Mados ir grožio mugė „Design for life“ – Vilniuje jau šį sekmadienį!

  • Teksto dydis:

Spalio 24 dieną, sekmadienį, „Avia Solutions Group“ arenoje vyks mados ir grožio mugė „Design for life”. Tai mugių ciklo, aplankysiančio didžiausius Lietuvos miestus bei arenas, dalis.

Anot organizatorių, mados ir grožio mugės lankytojus Vilniuje pasitiks ne tik lietuviškų prekių ženklų kūrėjai, pristatysiantys naujausias rudens bei artėjančios žiemos kolekcijas, bet ir specialūs pasiūlymai bei akcijos. Pirmuosius lankytojus pasitiks ir dovanos.

„Lietuvoje turime išties daug talentingų žmonių, pasižyminčių išskirtiniu stiliaus pojūčiu, vertinančių kokybę bei natūralumą. Lietuvių kūrėjų asortimentas vis dažniau savo vietą atranda ir užsienio rinkose. Todėl džiaugiamės galėdami jų gaminius pristatyti ir Lietuvos žmonėms,“ – teigia Andrius Kazlauskas, mugę organizuojančios bendrovės „Festivus“ direktorius.

Anot jo, mugės „Design for life“ kas kartą suburia per 150 išskirtine kokybe garsėjančių prekių ženklų atstovų. Šį sekmadienį vyksianti mugė Vilniuje – ne išimtis. Tad lankytojai turės išskirtinę galimybę rinktis iš itin plataus naujausių aprangos, aksesuarų, papuošalų kolekcijų asortimento bei prekių namams. Čia jų lauks ne tik vienetiniai papuošalai, stilingi drabužių deriniai, bet ir įvairūs rankų darbo gaminiai.

Organizatorių nuotr.

Savo asortimentą siūlys ir gausus būrys grožio prekių ekspertų, padėsiančių išsirinkti labiausiai klientų poreikius atitinkančias prekes. Neliks užmiršti ir vaikai – jiems gaminius siūlo ne vienas mugėje dalyvausiantis prekės ženklas, itin didelį dėmesį skiriantis patogiems, judesių nevaržantiems drabužiams bei išskirtiniams aksesuarams kurti. Tėveliai mados ir grožio mugėje atras ir išskirtinės kokybės, spalvingus rankų darbo žaislus.

Tuo tarpu mados ir grožio mugės lankytojai, išsiilgę šilumos ir jaukumo namuose, galės atrasti ir namams skirtą asortimentą – tuo rūpinasi rankų darbo pledus ir aksesuarus iš vilnos kuriantys, rankų darbo žvakes bei natūralius namų kvapus gaminantys prekių ženklai.

Organizatorių nuotr.

„Lietuvių kūrėjai savo asortimentą dažniausiai pristato internete – tinklalapiuose arba socialinėje erdvėje. Tad mugės sukuria išskirtinę galimybę ne tik gyvai susipažinti su populiarių prekių ženklų kūrėjais, išgirsti jų patarimų stiliaus klausimais, bet ir vietoje pasimatuoti patikusius drabužius, atrasti naujus, dar nebandytus derinius“, – teigia A. Kazlauskas.

Mugės sukuria išskirtinę galimybę ne tik gyvai susipažinti su populiarių prekių ženklų kūrėjais, išgirsti jų patarimų stiliaus klausimais, bet ir vietoje pasimatuoti patikusius drabužius, atrasti naujus, dar nebandytus derinius.

Pasak jo, apsilankymas mados ir grožio mugėje ne tik suteikia progą pažinti lietuvių kūrėjus, bet ir įkvepia pradėti kurti patiems. „Įvairius renginius bei muges „Festivus“ organizuoja jau ne vienerius metus. Vis dažniau mūsų dalyvių gretas papildo buvę mugių lankytojai – malonu su jais susitikti gyvai. Dar maloniau, kai, palaikydami smulkųjį verslą, galime prisidėti prie lietuviškų prekės ženklų sėkmės istorijų“, – komentuoja įmonės vadovas.

Mados ir grožio mugė „Design for life“ Vilniuje lankytojų lauks spalio 24 dieną, „Avia Solutions Group“ arenoje, nuo 10 iki 17 valandos. Įėjimas į mugę – nemokamas.

Organizatorių nuotr.

Mugės organizatoriai primena, jog vykdant Vyriausybės sprendimą dėl COVID-19 situacijos valdymo šalyje, uždarose patalpose organizuojamuose renginiuose dalyvaujantys asmenys privalo turėti galimybių pasą. Tad lankytojus, užsuksiančius į mugę, ragina nepamiršti jo turėti drauge su savimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Nu va kaio puiku.parodėlės o paskiau stebisi kodėl tiek susirgimų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių