Quantcast

Lukiškių gyventojai naudojosi laikrodžiu-telefonu

 

Sulaikytųjų ir nuteistųjų draugams bei artimiesiems fantazijos tikrai nestinga - į bausmės atlikimo vietas savadarbiais lėktuvėliais skraidinami draudžiami daiktai ir narkotikai, juos bandoma įnešti maisto produktuose, gėrimuose ir net pačiose intymiausiose vietose.

Lukiškių tardymo - izoliatoriuje rastas itin modernus elektroninis laikrodis, kuris rodė ne tik valandas, bet ir leido kalintiems palaikyti ryšį su laisvėje likusiais draugužiais bei įamžinti nelaisvėje leidžiamas akimirkas.

Kaip Kalėjimų departamentą informavo Lukiškių tardymo izoliatoriaus - kalėjimo pareigūnai, pirmadienį, atliekant kratą gyvenamojoje kameroje, kurioje buvo laikomi 4 asmenys, šiukšlių dėžėje rastas gudriai sukonstruotas elektroninis laikrodis.

Į jį integruotas mobiliojo ryšio telefonas su visomis telekomunikacinio ryšio funkcijomis bei vaizdo filmavimo galimybe.

Dėl nuteistiesiems ir suimtiesiems draudžiamo turėti daikto patekimo į kamerą pradėtas tarnybinis tyrimas. Kieno turtą konfiskavo pareigūnai, nei vienas iš kameroje kalinčių asmenų neprisipažino.

Kalėjimų departamento duomenimis, antradienį Lukiškių tardymo izoliatoriuje - kalėjime yra laikomi 872 asmenys.

 


Šiame straipsnyje: Lukiškėslaikrodis - telefonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių