Quantcast

„Loftas“ tapo Kalėdų fabriku: prasidėjo paskutinės minutės mugė

  • Teksto dydis:

Nuo šeštadienio duris atvėręs menu fabrikas „Loftas“ kviečia rinktis dovanas draugų kompanijoje, su gera muzika degustuojant Lietuvoje pagamintus bei iš įvairiausių pasaulio kampelių atveštus skanėstus. O svarbiausia – be jokio streso prieš pat šventes. Daugiau kaip 120 įvairiausių kūrėjų siūlo šimtus dovanų idėjų.

Paskutinės minutės mugė prasidėjo prieš ketverius metus ir nuo tada vyksta kasmet. Viena iš organizatorių Živilė Diawara sako, kad idėja kilo iš to, kad jos pačios šeima nemėgsta važinėjant po visą miestą blaškytis ieškant dovanų, nes tai kelia didžiulį stresą.

„Tuo pačiu pagalvojom, kad tokių žmonių kaip mes, kurie ruošiasi šventėms jau joms artėjant, yra daug. Ir kadangi visi norim tai daryti be streso ir su džiaugsmu, sugalvojome pakviesti juos visus čia“, – pasakojo mugės organizatorė Živilė Diawara.

Tai mugė, skirta miestiečiams, nusiteikusiems švęsti Kalėdas draugų bei patirčių apsuptyje. Nes tai nėra vien apsipirkimas, kartu tai ir proga prieš šventes susitikti su draugais, o dovanas rinktis klausant geros muzikos, ragaujant rinktinių skanumynų ir gėrimų.

Mugėje tris dienas nuo šeštadienio iki pirmadienio įsikūrę daugiau kaip 120 prekės ženklų, todėl pagalvota apie visus: tiek apie meno mėgėjus, tiek vertinančius stilių, interjero puoselėtojus, melomanus, intelektualus, vaikus ir netgi augintinius. Tarp jų – daugiausia lietuvių kūrėjai, tačiau yra ir svečių iš Latvijos bei Rusijos.

„Uptown Christmas’19: Paskutinės minutės mugė“ vyks Kalėdų fabrike „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilniuje, sekmadienį bei pirmadienį nuo 11 iki 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių