Quantcast

Loftas Fest 2013: paaiškėjo, kas atidarys festivalį (programa)

„Loftas Fest 2013“ su 5 scenomis ir daugybe pramogų savaitė išaušo! Savaitgalį paaiškėjo, kas šį penktadienį atidarys trijų dienų festivalį mieste – tai lietuvių hip hopo kompanija „G&G Sindikatas“.

„Kai festivalis pradedamas tokia stipria nata, galit įsivaizduot, kas dėsis toliau, nes po „G&G“ ant pagrindinės scenos stos gyvai dubstep grojantys „Modestep“, kitose scenose – Miss Kittin, Toro Y Moi, eilė lietuvių ir kitų svečių iš užsienio“, – sako festivalio organizatorius muzikantas ir prodiuseris Victoras Diavara.

MODESTEP - Sunlight

 

Vee pabrėžia, kad festivalis prasidės laiku, nes programa įtempta, todėl kviečia visus į festivalį ateiti nuo 19 val., kai atsidaro durys.

Taip pat šiandien „Loftas Fest 2013“ komanda atskleidžia ir festivalio žemėlapį:

„Akivaizdu, kad bus ką veikti ne tik prie scenų, bet ir pertraukų metu – iš esmės festivalio teritorijoje galima praleisti visą savaitgalį su trumpais nuvykimais namo nusiprasuti ir nusnūsti“, – sako Vee.

Parkūrininkai pristato festivalio erdves:

 

 

Festivalyje veiks kino teatras „Pasaka“, dienomis vyks dviejų dienų konferencija „What’s Next?“, gardaus maisto kvies ragauti skvere įsikūrusios populiariausios miesto virtuvės, bus įrengta mini futbolo aikštelė su veja, vyks badmintono turnyras, bus ir ekstremalių pramogų ir kitų įdomių užsiėmimų.

LOFTAS FEST 2013 žemėlapis:

Koncertuos: amerikietė Kelis ir bendratautis Toro Y Moi, Miss Kittin (FR), Modestep (UK), „mum“ (IS), Tale Of Us (IT), Chinawoman (CA), FM Belfast (IS), The Petebox (UK), Supersci (SE), Big Beat Bronson (UK), Redinho (UK), „Trap Masters“ (DE), C.A.R.T (DK), Justin Roberston (UK), Elvi/Dunian (LV), „Palac“ (BY), Bob James – Bass in Ya Face (NL) ir daug kitų užsienio svečių.

Lietuviai: G&G Sindikatas, Golden Parazyth, Jurgis Didžiulis – A=A, Skamp, Manfredas, Fingalick, Martin Virgin, Proper Heat, The Sneekers, Dee & Kamy, Disco Mafia, Beissoul, Kick Punch Gang, Markas Palubenka ir daugelis kitų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių