Quantcast

Linkmenų gatve laikinai draudžiamas eismas (viešojo transporto maršrutų pakeitimai)

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad  nuo pirmadienio iki šeštadienio, liepos 4 d., dėl inžinerinių tinklų rekonstrukcijos darbų bus laikinai draudžiamas transporto eismas Linkmenų gatvės dalyje ties Linkmenų ir Žalgirio gatvių sankryža.

Darbų zoną galima bus apvažiuoti Lvovo ir Giedraičių gatvėmis.

Taip pat dėl minėtų darbų, nuo pirmadienio iki liepos 4 d. keisis viešojo transporto maršrutai: 49 Bukčiai–Lazdynai–Žalgirio–Didlaukio–Ateities g. ir 69 Šiltnamių g.–Lazdynai–Žalgirio–Didlaukio–Ateities g. maršrutų autobusai, važiuodami Konstitucijos pr., nesuks į Linkmenų gatvę, o važiuos toliau Konstitucijos pr. iki Kalvarijų–Šeimyniškių–Konstitucijos pr. sankryžos, kurioje suks į Kalvarijų gatvę. Nuo Kalvarijų–Žalgirio g. sankryžos autobusai važiuos senąja trasa. 49 ir 69 maršrutų autobusai, važiuodami pakeistomis trasomis, stos visose maršrute esančiose stotelėse ir atitinkamai nestos Šnipiškės ir Linkmenų stotelėse. Autobusų, važiuojančių nuo Ateities g. link Bukčių, maršrutų trasa nesikeis.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų, kelionių važiavimo trukmę planuotis su laiko atsarga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dalintis visiems

dalintis visiems portretas
Visi į mitingą prie Seimo ginti lietuvių kalbos ir Konstitucijos nuo komunistų, „koloradų”, jedinstvininkų ir želigovskininkų. Mitingas vyks antradienį, birželio 30 d. 9.00 val. Leidimas mitingui gautas. Šiandien, praėjus 25 metams po Nepriklausomybės atkūrimo, vėl iškilo realus pavojus lietuvių kalbai ir konstituciniams valstybės pamatams. Seimo nario priesaiką pamiršę parlamentarai siekia įteisinti dvikalbystę bei sumaištį piliečių dokumentuose ir Lietuvos vietovių pavadinimuose, atveriant kelią teritorinės autonomijos kėslams, piliečių kiršinimui ir sudarant sąlygas Krymo scenarijaus pasikartojimui Lietuvoje! Daugiau apie tai va čia tautininkusajunga.lt/uz-valstybine-kalba/
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių