Quantcast

„Lietuvos spaudos“ kioskai Vilniuje keičia veidą

  • Teksto dydis:

Norvegijos kapitalo bendrovė „Reitan Convenience Lithuania” per ateinančius dvejus metus atnaujins 87 jos valdomus   sostinės kioskus ir mažuosius prekybos paviljonus. Šiemet investicijos sieks 2,5 mln. litų, už juos  bus pastatyti 8 nauji paviljonai ir 10 kioskų, įrengti du viešieji tualetai.

Pagal sutartį bendrovė taip pat privalės išlaikyti šiuo metu ant kioskų esantį prekės ženklą „Lietuvos spauda“.

„Ši sąlyga iškart buvo numatyta paskelbus kioskų nuomos konkursą, įmonė pagal sutartį su savivaldybe privalo išsaugoti lietuvišką pavadinimą. Taip pat svarbu, kad naujieji kioskai ir paviljonai derės su senamiesčio ir naujųjų rajonų architektūra. Dalis jų plotų bus skiriama ne tik prekybos, bet ir miesto poreikiams, pavyzdžiui elektrinių dviračių nuomai“, - sako Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas.

UAB “Reitan Convenience Lithuania” bendradarbiaudama su Vilniaus savivaldybe šiemet atnaujins 18  prekybos vietų. Naujoji koncepcija numato, kad jos bus dviejų dydžių – didesnieji 22-jų kv. m paviljonai ir mažesnieji 9-ių kv. m kioskai  Įmonei bendradarbiaujant su Savivaldybe atsiras du nauji tualetai (Geležinkelio g. greta Vilniaus autobusų stoties ir T. Vrublevskio ir Tilto g. sankryžoje).  Per šiuos metus bendrovė turės atnaujinti kioskus ir paviljonus esančius Naujamiestyje ir Senamiestyje.

„Džiaugiamės, kad šauniai atrodančiose mažosiose prekybos vietose miestiečiai galės rasti daugiau paslaugų – nuo vilniečio kortelių aptarnavimo, telekomunikacijų, mokesčių mokėjimo paslaugų, iki karštų užkandžių ir gėrimų”, - sako UAB “Reitan Convenience Lithuania” generalinis direktorius Rems Razums.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių