Quantcast

„Lemon Joy“ koncertas – po pertraukos!

Po ilgos muzikinės pertraukos grupės „Lemon Joy“ gerbėjai šį šeštadienį turės galimybę išvysti muzikantus koncertuojančius „Champagne“ bare Vilniuje.

„Lemonai“ surengs beveik pusantros valandos trukmės gyvos muzikos koncertą.

„Lemon Joy“ yra bene rečiausiai dainas įrašinėjanti lietuviška grupė. Paskutinį savo albumą „1210“ išleidę prieš beveik trejus metus ir pamažu kurdami dainas naujajam, grupės nariai pasidalins keliais dar negirdėtais kūriniais ir sugros daugelio mėgstamas savo senesnes dainas.

Melodingi jų pasirodymai visuomet sukuria jaukią ir savitą atmosferą, yra itin vertinami elektroninės muzikos gerbėjų. Kalbėdamas apie artėjantį pasirodymą, grupės lyderis Igoris Kofas intrigavo, kad šiame koncerte muzikos skambesys bus šiek tiek pankiškesnis.

„Lemons Joy“ koncertas ypatingas ir tuo, kad grupė itin retai rengia ir savo gyvo garso koncertus, todėl artėjantis pasirodymas – puiki galimybė išgirsti šią grupę gyvai!
Grupė „Lemon Joy“ susikūrė 1994 metais. Po dvejų metų išleidusi debiutinį albumą „Glostyk“ grupė laimėjo „Bravo“ statulėlę už geriausią debiutą. Iš pradžių grojusi gitarinę roko muziką ilgainiui „Lemon Joy“ pasinėrė į elektroninį skambesį. Iš viso grupė per karjerą išleido penkis albumus ir vieną rinktinių dainų diską.

VIETA: „Champagne bar“, A.Vienuolio g. 4, Vilnius.
LAIKAS: sausio 24 d. 21 val.
KAINA: 25 litai.


Šiame straipsnyje: Lemon Joykofas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių