Quantcast

Leidimai atvykti į Nemenčinę ar išvykti – užpildžius prašymą internetu ir telefonu

Vyriausybei dėl koronaviruso protrūkio uždarius Nemenčinę, gyventojai gali gauti leidimą išvykti iš miesto ar atvykti užpildę specialų prašymą internetu ar paskambinę visą parą veikiančiu telefono numeriu, trečiadienio vakarą BNS pranešė Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Vilniaus departamento direktorė Rolanda Lingienė.

„Esant neatidėliotinoms aplinkybėms, pavyzdžiui, vykstant į artimo žmogaus laidotuves, sveikatos priežiūros įstaigą turint gydytojo siuntimą, lankant ypač sunkios sveikatos būklės artimą asmenį, NVSC išduos leidimą išvykti iš Nemenčinės ar atvykti į ją“, – BNS informavo R. Lingienė.

Prašymą gauti galima dviem būdais – užpildžius NVSC svetainėje esantį prašymą https://nvsc.lrv.lt/leidimainemencine arba nuo ketvirtadienio 7 val. skambinant visą parą veikiančiu telefono numeriu: +370 62077547.

Nuo balandžio 7 dienos iki trečiadienio vakaro užregistruotas 21 COVID-19 ligos atvejis, susijęs su Nemenčinėje veikiančia siuvimo įmone „Vilnika“.

Didžiausią susirūpinimą kelia tai, kad susirgo šios įmonės darbuotojo artimas asmuo, dirbantis socialinės globos ir medicininės reabilitacijos paslaugas teikiančioje įstaigoje „Senevita“, kurioje šiuo metu gyvena virš 200 asmenų.

Vyriausybė nusprendė nuo ketvirtadienio 7 val. ryto iki kito ketvirtadienio, balandžio 23 dienos, drausti asmenų atvykimą į Nemenčinės miestą, išskyrus grįžtančius miesto gyventojus, Nemenčinės mieste dirbančius iš kitų teritorijų atvykstančius asmenis, taip pat asmenis, turinčius NVSC leidimą.

 


Šiame straipsnyje: Rolanda LingienėNemenčinėkoronavirusasKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

ŽMONĖS

ŽMONĖS portretas
ŽMONĖS, VALDŽIA GAUDYDAMA JUS BE KAUKIŲ RŪPINASI VISAI NE JŪSŲ SVEIKATA.....JI RŪPINASI SAVO VALDYMŲ IR NEPRIEKAIŠTINGŲ JŪSŲ PAKLUSNUMU VALDŽIAI... Jus esate VERGAI kurie turi paklusti bet kokiam IDIOTIŠKAM valdžios norui..ir įsakymui....Seniai jau visi suprato kad tai PSICHOZĖ ir kad šis virusas pavojingas seniems SEIMO PIRDŪNAMS o ne jauniems veikliems žmonėms ir visai nepavojingas vaikams....tad kodėl uždarytos vaikų žaidimų aikštelės PAGALVOKIT...O TAM KAD TERORIZUOTI VISŲ PIRMA SUAUGUSIUS......PRADĖKIT GALVOTI O NE AKLAI PASIDSUOKIT AFERISTAMS KURIE IŠ NELAIMĖS DARO PELNĄ SAVO REITINGAMS...

...

... portretas
Ve'Rygą - į muilą!

Pazoras

Pazoras portretas
kažkoki kaima sugebėjo tep užkrėst tai ką toliau galvot?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių