Quantcast

Lady Gagos koncerte Vilniuje laukiama per 40 tūkst. gerbėjų

Vasaros pabaigoje, rugpjūčio 21 d., Vilniaus Vingio parke įvyks, ko gero, didžiausias koncertas per visą Lietuvos renginių istoriją – į sostinę pirmąsyk koncertuoti atvyks viena garsiausių šių dienų dainininkių, populiarioji Lady Gaga.

Išvysti visą pasaulį pavergusios atlikėjos pasirodymą Vilniuje galės neįtikėtinas gerbėjų skaičius – per 40 tūkstančių.

Dėl rekordinio Lietuvos gerbėjų susidomėjimo koncertu skandalingos atlikėjos vadybininkai leido bilietais pradėti prekiauti viena valanda anksčiau nei buvo numatyta. Bilietų į Lady Gaga koncertą Vilniuje gerbėjai galės įsigyti balandžio 30 d. Nuo 10.00 val. „Ticketpro” bilietų kasose ir interneto svetainėje www.ticketpro.lt.

Pirmosiomis prekybos dienomis laukiamas didžiulis gerbėjų antplūdis, todėl „Ticketpro” skubos tvarka įkūrė naujas kasas visuose Lietuvos „Rimi Hypermarket” prekybos centruose.

Koncertą organizuojančios kompanijos „BDG Music“ klubo nariai bilietų į Lady Gagos koncertą galės įsigyti jau nuo balandžio 26 d. 12.00 val. iki balandžio 27 d. 15.00 val. Registracija į „BDG Music“ koncertų klubą jau prasidėjo - registruotis galima internetiniame puslapyje www.bdg.lt.

Aistringiausiems gerbėjams – „monstrų“ zona

Populiarioji Lady Gaga per koncertus visuomet stengiasi pasirūpinti karščiausiai ją mylinčiais gerbėjais. Jie pasirodymo metu susibūria gerbėjų zonoje, vadinamoje „Monster Pit“. Patvirtinta, kad tokia erdvė bus ir koncerto Vilniuje metu.

Pagal atlikėjos pasiūlytą principą, į prie pat scenos esančią „Monster Pit“ erdvę gali patekti asmenys, įsigiję gerbėjų zonos bilietus ir atėję į renginį pirmieji. Kaip nurodoma oficialiame Lady Gagos tinklalapyje, pirmenybę patekti į „Monster Pit“ turės „monstriukai“, kurie atvyko pirmieji, ilgiausiai laukė eilėje arba išskirtinai pasiruošė į dainininkės rengiamą pokylį.

Lady Gaga – Guinnesso rekordų knygoje

Lady Gaga, kurios tikrasis vardas Stefani Joanne Angelina Germanotta, buvo įrašyta pasaulio Guinnesso rekordų knygoje kaip daugiausiai „Twitter“ pasekėjų turinti popžvaigždė.

2009-aisiais ji pasižymėjo JAV kaip atlikėja, kurios įrašus klausytojai internete atsisiuntė dažniausiai. Lady Gaga taip pat tapo daugiausiai savaičių Didžiosios Britanijos singlų lentelėje išsilaikiusi dainininke. Jos hitai sąraše iš eilės laikėsi net 150 savaičių. Rekordiškai ilgai – net 83 savaites Lady Gagos dainos buvo įtrauktos ir į JAV „Hot Digital Songs“ sąrašą.

26-erių Lady Gaga į Lietuvą atvyks su trečiojo koncertinio turo „The Born This Way Ball“ pasirodymu, kuris skirtas jos pernai išleistam albumui „Born This Way“. Specialiai šių gastrolių šou buvo sukurta įspūdinga gotikinės pilies konstrukcijas primenanti scena, kurios eskizus atlikėja piešė pati. Yra sukurtos net keturios vienodos scenos, kurias Lady Gaga vežasi su savimi į visas šalis ir jose atlieka savo pasirodymus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių