Quantcast

Krepšininkų sėkme tiki ne visi vilniečiai

Pirmosios Europos krepšinio čempionato varžybos Lietuvos rinktinei nebuvo sėkmingos, tačiau net ir po jų portalo kalbinti vilniečiai nepraranda vilties. Nors ne visi sostinės gyventojai tiki rinktinės sėkme, žaidimo grožiu neabejoja niekas.

„Nestebėti tokių varžybų tiesiog negalima, juk visa Lietuva žiūri. Nuostabiai vyrai žaidė, malonu buvo stebėti, nors ir pralaimėjome. Bus ir pergalių, aš jais tikiu, juk tokie gražūs berniukai, ypač Robertas Javtokas“, - juokiasi gydytoja Nijolė, sutikta Vilniaus Gedimino prospekte. Neabejotinai, vakarykštes vyrų krepšinio rungtynes su turkų komanda stebėjo daugelis.

Rokas, žurnalistas

Stebiu tik svarbias krepšinio varžybas. Rungtynes su turkų komanda žiūrėjau dalinai, kai pamačiau, kad  nieko gero – lietuviai nesugeba kamuolio valdyti – išėjau. Yra galimybė laimėti medalius, bet žinant lietuvių komanda, neabejotinai - svarbiausiu momentu susikirs.

Tomas, studentas

Mėgstu žiūrėti krepšinio rungtynes, bet vakar bežiūrint - užmigau. Labai liūdna, kad pralaimėjom, manau nedaug kas to tikėjosi. Medalius parveš, tuo neabejoju, gal ir ne auksą, bet parveš. Pirmą vietą laimės Ispanijos rinktinė, kitų pretendentų nematau.

Giedrius, teisininkas

Kažkiek krepšiniu domiuosi, vakar varžybas mačiau, Tikiu, kad viskas bus gerai ir medalius vyrai į Lietuvą parveš. Tik neaišku, kokios spalvos. Pliusą uždėčiau Marijonui Petravičiui, labai gerai sužaidė prieš turkų krepšinio rinktinę.


Tadas, studentas

Krepšinis man labai svarbus. Nuotaika po vakar ne kokia – ypatingai liūdna, nes krepšininkai, švelniai tariant, pasišiukšlino.  Ketvirtame kėlinyje žaidimas visiškai subyrėjo, tritaškiai buvo mėtomi iš bet kurio aikštės kampo, aišku, netaikliai. Galėjo sužaisti geriau. Apmaudu, kad Vido Ginevičiaus nėra, gal būtų išgelbėjęs rinktinę. O jeigu rimtai, Marijonas Petravičius gerai atrodo. Čempionatą laimės Ispanijos rinktinė arba Lietuvos. Reikia tikėti savo komanda.

Audrius, konsultantas

Kas buvo, tas buvo. Vakar mūsų krepšininkai truputį „grybą papjovė“, bet šiandien tikrai laimėsime. Ir rytoj. Tiesa, nemanau, kad parveš medalius, bus gerai patekti ir į penketuką. Čempionatą gali laimėti Kroatijos krepšinio rinktinė, jie stiprūs atrodo. Ispanai dažnai įvardijami kaip favoritai, tačiau šiemet jie nelaimės. „Broliai“, Linas Kleiza – labai geri žaidėjai, gaila, kad nėra rinktinėje mano mėgstamiausio – Šarūno Jasikevičiaus.

Emilija, studentė

Nusivylimas nėra labai didelis, nors vakar daug nervinomės. Šiandien ir rytoj laimėsime, juk žaisime prieš autsaiderius – lenkų ir bulgarų rinktinę. Auksas mūsų, reikia būti optimistams. Rinktinėje mane labai žavi Jonas Mačiulis ir Linas Kleiza, dažnai erzina Artūras Jomantas. Kodėl? – Dėl daromų klaidų žaidime.

Regina, parduotuvės darbuotoja

Labai didelė krepšinio fanė nesu, bet vakar rungtynes mačiau. Nusiminiau, bet gal bent kokį medalį parveš. Turim tokių gerų žaidėjų, mano simpatijos atitenka Robertui Javtokui, broliams K. ir D. Lavrinovičiams ir Simui Jasaičiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių