Quantcast

Konkurso „Ilgiausias bučinys“ nugalėtojai bučiavosi ilgiau nei 35 val.

Konkurse „Ilgiausias Lietuvos bučinys 2012“ triumfavę Vilniaus Gedimino technikos universiteto studentai Kristina Kuncevičiūtė ir Arūnas Zablockis pasiekė naują rekordą. Nuo pirmosios vietos laimėtojų vos 6 sekundėmis atsiliko pernai šiame konkurse laimėjusi vilniečių Karolio Zalecko ir Ievos Pranskevičiūtės pora. 

Beveik pusantros paros lūpų vieni nuo kitų nepaleidusios dvi ištvermingiausios poros pradėjo bučiuotis Valentino dieną, baigė – Valstybės atkūrimo dieną. 

Norą dalyvauti konkurse buvo pareiškę beveik 30 porų, tačiau Šv. Valentino dienos vakarą dėl nugalėtojų laurų nepabūgo varžytis 8 ištvermingiausios poros iš visos Lietuvos. Pirmoji pora dėl taisyklių krito jau po valandos. Ankstų trečiadienio rytą dėl aistringiausios poros vardo liko kovoti trys poros. Kai kurių porų palaikyti susirinko artimieji – šeimų nariai ir draugai. 

Pirmoji iš trijų prizininkų krito ir trečiąją vietą iškovojo Rūtos Žūlinaitės ir Tautvydo Parapinavičiaus pora. Įsimylėjėlių bučinys tęsėsi lygiai 20 valandų. Su tokiu rezultatu jie būtų galėję triumfuoti pernai vykusiame konkurse „Ilgiausias Lietuvos bučinys su Listerine 2011“. Pernai vykusiame konkurse laimėjusių K.Zalecko ir I. Pranskevičiūtės bučinys tęsėsi 18 valandų.     
Nugalėtojų vardai sprendėsi kovoje tarp pernykščių konkurso laimėtojų dvidešimtmečių K. Zalecko ir I. Pranskevičiūtės ir naujokų K. Kuncevičiūtės ir A. Zablockio. Abi porelės atrodė žvaliai: energingai šoko pagal muziką, skaitė žurnalus ir susirašinėjo trumposiomis SMS žinutėmis. 

Ketvirtadienio rytas tapo lemtingas K. Zalecko ir I. Pranskevičiūtės porai – dėl raumenų skausmų jie turėjo pasitraukti iš konkurso. Nugalėtojų laurai atiteko 21 metų K. Kuncevičiūtei ir jos vienmečiui širdies draugui A. Zablockui. „Ilgiausias bučinys su „Listerine“ 2012“ nugalėtojams atiteko antiseptinio burnos skalavimo skysčio „Listerine“  įsteigtas prizas – romantiška kelionė į vieną iš šiltesnių Europos šalių. 

„Pirmoji naktis buvo sudėtingesnė: kamavo miegas, raumenų ir kaulų skausmai. Tačiau atlaikę pirmąsias dvidešimt valandų nusprendėme, kad tikrai nepasiduosime ir laimėsime pirmąją vietą. Manau, kad šių metų šv. Valentinos dienos minėjimą, užtrukusį 35 valandas atsiminsime visą gyvenimą“, – sakė A. Zablockis.   

„Nors ir nelaimėjome pirmosios vietos, tačiau vis tiek džiaugiamės pasiektu rezultatu. Smagiai praleidome laiką, įsitikinome, kas esame ištvermingi ir atkaklūs. Tikiuosi, kad šiame konkurse dalyvausime kitais metais ir galėsime pasiekti naują rekordą bei susigražinti pirmąją vietą“, – teigė 2011 m. triumfavęs K. Zaleckas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių