Quantcast

Kodėl Ąžuolyno parke nėra suoliukų?

Per Ąžuolyną aukštos įtampos kabelį klojusi bendrovė naujus suoliukus žadėjo įrengti iki praėjusių metų pabaigos, tačiau jų iki šiol nėra. Paaiškėjo, kad atlikti darbai nėra priduoti valstybinei komisijai, nes brangus kabelis net dviejose vietose buvo pažeistas. Energetikai kaltina „Kauno vandenų“ darbininkus.

Nuo „Muravos“ pastotės Partizanų gatvėje iki Karaliaus Mindaugo prospekto aukštos įtampos kabelį tiesusios bendrovės „A.Žilinskio ir ko UAB“ atstovai teigia, kad darbų sąraše tebuvo likę pastatyti suoliukus Ąžuolyne, tačiau kortas sumaišė „Kauno vandenų“ atstovai. Šios bendrovės samdyti darbininkai kabelį pažeidė dviejose vietose: Radvilėnų plente ir Kęstučio gatvėje. „Kauno vandenys“ savo kaltės nemato.

„Jie kabelį pervedė tiesiai per mūsų prižiūrimą nuotekų vamzdį. Jis pradėjo kimštis, todėl pamanėme, kad kažkur susidarė kamštis. Pasamdėme vieną įmonę, kad ji pravalytų vamzdžius, taip kabelis ir buvo pažeistas. Jie kabelį pervedė per mūsų vamzdį, o mes turime aiškinti, kad esame nekalti“, – stebėjosi „Kauno vandenų“ technikos direktorius Valys Venslovas.

„A.Žilinskio ir ko UAB“ rinkodaros vadovas Aurelijus Daškevičius pripažino, kad kabelis galėjo būti paklotas netinkamoje vietoje, tačiau dėl to kaltina projektuotojus.

„Viskas padaryta pagal projektą, kurį rengė ne mūsų bendrovės darbuotojai. Vienoje pažeidimo vietoje gali būti ir mūsų kaltės, tačiau, mano žiniomis, “Kauno vandenys„ apie tai buvo informuoti“, – sakė A.Daškevičius.

V.Venslovas tikino apie ne vietoje paklotus kabelius nieko nežinojęs.

Kabelio pažeidimai kol kas nėra pašalinti. Jo tiesėjai tikisi susitarti su „Kauno vandenimis“ dėl nuostolių pasidalijimo. Nuostolių suma neatskleidžiama, tačiau, neoficialiomis „Kauno dienos“ žiniomis, jie gali siekti ne vieną šimtą tūkstančių litų.

Kabelio klojimo darbai kauniečiams labiausiai į akis krito prieš metus, kai tranšėjomis buvo išvagotas Ąžuolynas.

Kalbėta, kad kabelio tiesimo projektas bus užbaigtas iki praėjusių metų pabaigos. Naujus suoliukus Ąžuolyne „A.Žilinskio ir ko UAB“ žada pastatyti pačioje projekto įgyvendinimo pabaigoje. Teigiama, kad suolai yra nupirkti, tačiau nestatomi baiminantis vandalų.

Šis kabelio tiesimo projektas bendrovei tikrai nėra pats sėkmingiausias. Aplinkosaugininkai ją baudė už pernelyg arti senų ąžuolų iškastus gilius griovius. Vėliau bendrovė gavo pylos, nes naujai ištiestas takas keliose vietose būdavo apsemtas. Taką teko perkloti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
baiminasi vandalų tuo tarpu patys vandalai sudarke ažuolyną , greit pelke parkas pavirs . suoliukų matai nesugeba pastatyti . net laidų nesugeba nutiest o ką jau kalbėti apie pojektuotojus kurie savo firmeliai sugalvojo sutaupyti pinigų ir tiesia laidus vandenų vamzdžiu . SIŪLAU DAR PRIMINTI PAVARDES TŲ KURIE DAVĖ LEIDIMUS TIEST KABELIUS PER PARKĄ .

ui

ui portretas
Skauda petį- pjausim koją, nes kitaip gali nedirbt kepenys. O suoliukų ir nereikia,tai ar kad valkatom būtų kur miegot, ar snargliam alų kur gert.Pabėgiojot, ir namo į dušą.

Atsakymas

Atsakymas portretas
Kad pensininkų būtų mažiau.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių