Quantcast

Knygų mugėje – protokolo tendencijos pagal A. Lydeką

Vienas garsiausių protokolo ir etiketo specialistų Lietuvoje Arminas Lydeka visuomenei pristato naująją savo knygą „Protokolas: elgesio taisyklės“.

„Protokolo taisyklės, kaip ir visa kita pasaulyje, keičiasi. Kai kurios taisyklės paseno, atsirado naujų komunikacijos sričių, tokių kaip e. paštas ar mobilieji telefonai – todėl būtina apibrėžti, kaip tinkamai elgtis šiose srityse“, - teigia A. Lydeka.

Knygoje populiaria patarimų forma išdėstyti protokoliniai, visame pasaulyje pripažinti, žodinio ir rašytinio žmonių bei valstybių bendravimo reikalavimai. Apžvelgtos visos svarbiausios jų taikymo sritys: susipažinimo, sveikinimosi, vizitinių kortelių naudojimo, įvairaus pobūdžio ir rango pokalbių, raštvedybos, priėmimų, aprangos, vaišių ir kt.

„Tai yra protokolas kiekvienam, tai su kuo susiduriame kiekvieną dieną“, - pabrėžia knygos autorius.

Arminas Lydeka jau yra išleidęs bestseleriais tapusias knygas „Protokolo pagrindai“ ir „Etiketas kiekvienam“.

Naujoji leidyklos „Eugrimas“ išleista knyga buvo brandinta net trejus metus. Naudinga ir išsami informacija užima ne ką mažiau nei romanas – net 520 puslapių. Netgi išoriškai knyga yra išskirtinė – sodrios raudonos spalvos viršelis ir aukso spalvos raidės byloja apie rafinuotumą.

Knygos meninė redaktorė – pripažinta knygų dailininkė Sigutė Chlebinskaitė

A. Lydekos knyga „Protokolas: elgesio taisyklės“ bus pristatyta vasario 14 d., 18 val. „Litexpo“ parodų centre vykstančioje knygų mugėje. Renginį ves stilistas Mantas Petruškevičius, dalyvaus ir knygos autorius.


Šiame straipsnyje: protokolaslydeka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių