Quantcast

Kieme nenaudojamas automobilis? Praneškite policijai!

Sostinės policija, kovodama su be priežiūros paliktais automobiliais, prašo gyventojų pagalbos. Jei jūsų kieme stovi nenaudojamas automobilis – nedvejodami praneškite.

Vilniaus policija nuo šiandien pradeda prevencinę akciją „Neeksploatuojamas automobilis – 2009“. Bendradarbiaudama su visuomene ji sudarys neeksploatuojamų, paliktų be priežiūros transporto priemonių, laikomų bendro naudojimo vietose sąrašus.

Pareigūnai rengs susitikimus su visuomene, supažindins gyventojus su vykdomos akcijos specifika bei teisės aktais, reglamentuojančiais, kaip transporto priemonės turi būti laikomos bendro naudojimo vietose, kaip automobilių savininkai gali būti baudžiami už šių taisyklių nesilaikymą ir kaip galima transporto priemones utilizuoti.

Bendro naudojimo vietose laikomų, bet neeksploatuojamų automobilių savininkams bus įteikiami raštiški perspėjimai pasirūpinti savo turtu. Jiems to nepadarius bus skiriamos baudos arba baudos ir automobilio konfiskavimas. 

„Už tokius pažeidimus skiriamos baudos yra išties nemažos (iki 2 tūkst litų),  galimas ir automobilio konfiskavimas, todėl savo automobilių neprižiūrintiems asmenims primygtinai rekomenduojame nedelsti“, - sakė VPK Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyrius viršininkas Algimantas Minkauskas.

Miesto gyventojų maloniai prašome pranešti Vilniaus aps. VPK VTV ETPPS arba į artimiausią seniūniją apie neprižiūrimus ir nenaudojamus, bendro naudojimo automobilių stovos vietose laikomus automobilius telefonu  (8 5) 231 2584  arba elektroniniu paštu  vilnius.vpk.vtt.etpps@vrm.lt


Šiame straipsnyje: nenaudojamas automobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
V.berbomo g. 15 Klaipeda. Stovi jau beveik metus nenaudojamas automobilis kuris uzima parkavimo vieta valstybinis numeris UVV 602 VW PASSAT B5+
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių