Quantcast

Kiek kainuos pasivažinėjimas dviračiu po sostinę?

Pagaliau atėjus ilgai lauktam pavasariui, daugelis miestiečių „pasibalnojo“ plieninius žirgelius – dviračius. Tačiau, kam patinka leistis į kelionę šia transporto priemone, b et jos neturi, nusiminti taip pat neverta. Sostinėje už tam tikrą mokestį bus galima važinėtis dviračiais, kiek širdis geidžia.

Vilniaus miesto savivaldybės sprendimu, šiais metais dviračių nuoma sostinėje pirmą pusvalandį nieko nekainuos. Norintys Vilniaus gatvėmis prasilėkti dar vieną pusvalandį turės pakloti pusantro lito. Už trečią pusvalandį bus imamas 5 litų mokestis, o už dvi valandas ir daugiau – po 12 litų.

Jei miestiečiams ar miesto svečiams kelių valandų pasivažinėti dviračiais po Vilnių neužteks, galima bus įsigyti automatines dviračių nuomos sistemos korteles ar terminuotąjį bilietą. Trijų parų (72 valandų) terminuotojo bilieto kaina bus 10 Lt. Tuo metu sezoninės   automatinės   dviračių   nuomos   sistemos  kortelės  2013  metais – 20 Lt. Tos pačios kortelės įsigijimo kaina už visą sezoną nuo 2014 metų kainuos 69 Lt.

Dviračių sezonas sostinėje šiemet truks 16 savaičių, skaičiuojant nuo 27 savaitės pirmadienio iki 42 savaitės sekmadienio imtinai (nuo liepos mėnesio iki spalio mėnesio).

Vilniaus miesto savivaldybė praneša, kad 3 parų terminuotieji bilietai įsigyjami tik iš automatinės dviračių nuomos sistemos punktų automatų, o sezoninė automatinės dviračių nuomos sistemos kortelė įsigyjama iš automatinės dviračių nuomos sistemos valdytojo.


Šiame straipsnyje: dviračiainuomaVilniussostinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ads

ads portretas
lažybų bendrovės jau galėtų priuimti statymus, po kiek dienų dviračiai bus išvogti.

ruta

ruta portretas
jusu apklausoje truksta vieno punkto, kuris yra labai svarbus: TAIP, VAZINEJUOSI, DVIRATIS YRA MANO TRANSPORTAS IR SUSISIEKIMO PRIEMONE. Kada pagaliau zmones isikals i galva, kad dviratis ne vien "laisvalaikio praleidimo budas", o transportas toks pats kaip masina kai kam. Nuvaziuot i darba, i teatra, i svecius.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių