Quantcast

Kelionė į Lietuvą gruzinams baigėsi Lukiškėse

Antradienį Vilniaus rajono apylinkės teismas leido mėnesiui suimti devynis Lietuvos sieną neteisėtai kirtusius Gruzijos piliečius bei juos lydėjusį Vilniaus rajono gyventoją.

Kaip jau rašėme, Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Padvarionių užkardos ir Specialiosios paskirties būrio pasieniečiai nelegalus sulaikė pirmadienį ką tik įžengusius iš Baltarusijos ties Vilniaus rajono Alaburdiškių kaimu.

Tarp sulaikytų užsieniečių yra 6 vyrai ir 3 moterys.

Pamatę juos supančius pareigūnus, grupė pažeidėjų bandė slėptis žolėje, tačiau pasieniečiai sulaikymui buvo gerai pasiruošę.

Sulaikomi kai kurie nelegalai išmetė į žolę savo dokumentus, tačiau juos greitai aptiko vietovę tikrinęs Padvarionių užkardos kinologo tarnybinis šuo.

Gruzinai ir Vilniaus rajono gyventojas uždaryti į Lukiškių tardymo izoliatorių - kalėjimą.

VSAT Vilniaus rinktinėje dėl neteisėto valstybės sienos perėjimo ir neteisėto žmonių gabenimo per sieną pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Praėjusią savaitę ties siena su Baltarusija pasieniečiai sulaikė dar 11 nelegaliai sieną kirtusių Gruzijos piliečių. Dar 21 šios šalies piliečio kelionę nutraukė Baltarusių pasieniečiai.


Šiame straipsnyje: teismasnelegalaigruzinai suimti

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių