Quantcast

Keleiviai pikti: „Ryanair“ lėktuvas nepakilo, oro uoste – sąmyšis

Ketvirtadienio rytą į Veneciją iš Vilniaus oro uosto turėję išskristi keleiviai pasipiktinę, nes „Ryanair“ lėktuvas taip ir nepakilo.

„Ryanair“ lėktuvas iš Vilniaus į Venecijos Trevizo oro uostą turėjo išskristi 7 val. ryte, bet dėl neaiškaus gedimo skrydis buvo nukeltas  į 15.45 val.

Atidėta kelione nepatenkinti keleiviai informavo portalą, kad Vilniaus oro uoste kilo lengvas sąmyšis.

Kai kurie iš kitų miestų atvažiavę gyventojai pikti dėl susiklosčiusios situacijos, nes visą naktį nemiegoję atvyko į oro uostą ir sužinojo tokią nemalonią naujieną.

Pasak Vilniaus oro uosto atstovo Tado Vasiliausko, naujausioms žiniomis, skrydis į Veneciją turėtų įvykti 14.45 val.

Oro uosto atstovas informavo, kad jų turimais duomenimis, bendrovė „Ryanair“ jau pasirūpino keleiviais. Su jais buvo susisiekta ir suteikta visa informacija apie vėluojantį skrydį. Jei keleiviams iškiltų klausimų dėl atidėtos kelionės, rekomenduojama tiesiogiai susisiekti su skrydį vykdančia bendrove „Ryanair“.

Avialinijos „Ryanair“ dar kovą perspėjo keliautojus, kad šių metų vasaros sezonas gali atnešti daugiau skrydžių vėlavimų ir atšaukimų nei praėjusiais metais. Tai esą lems besitęsiantys oro dispečerių streikai.

Vėliau buvo patikslinta informacija, kad „Ryanair“ lėktuvas iš Vilniaus laiku nepakilo ne dėl techninio gedimo ir ne dėl streikų, o dėl įgulos trūkumo.

Kokios tiksliai įgulos pritrūko „Ryanair“ skrydžiui į Veneciją,  T. Vasiliauskas negalėjo atsakyti.

„Oro linijos oro uostui neprivalo suteikti tokios informacijos, tai vidinė įmonės informacija“, – tvirtino oro uosto atstovas.

„Ryanair“ po pietų informavo, jog lėktuvas ketvirtadienio rytą iš Vilniaus į Veneciją nepakilo dėl įgulos ligos.

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ praėjusiais metais susidūrė su daugybe pilotų ir kitų lėktuvų įgulos narių streikų, kurie privertė oro linijų bendrovę atšaukti šimtus skrydžių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Jonas

To Jonas portretas
To Jonas gera komentuoti, kai pats tame skrydyje nebuvai. Laukti ne vilniečiams 9 val ( vaikai atidėjo pamokas, mes darbus), rezervuoti viešbučiai.... tai kieno tai kaltė? Oro linijos turi pasirūpinti pakaitiniais lėktuvais bent 1-2 bėgyje ir nebūtų panikos. Buvom supykom ir tikrai nesmagu, kai ir atgal panaši situacija, taip pat vėlavo.

Jonas

Jonas portretas
Visame pasaulyje kasdien vėluoja tūkstančiai skrydžių, bet triesti dėl to visada pradeda tik ruskiai, italai iki 50 metų neiųlendantys iš po mamos sijono ir Lietuvos runkeliai. Jie geriau skristų su nesukomplektuota įgula, sugedusiu lėktuvu, nepalankiomis oro sąlygomis, nes jie mat neišsimiegojo arba jiems paėsti oro uoste nedavė nemokamai dėl 5 munučių vėlavimo.

Jionas

Jionas  portretas
Oro uostai,oro linijios ir visa kas ten verda tai bardakas kurio niekas nesutvarkys
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių