Quantcast

Keisis traukinių tvarkaraščiai: ypač aktualu važinėjantiems Vilnius-Kaunas

  • Teksto dydis:

Vykdant remonto darbus, bus ribojamas dalies traukinių eismas, todėl nuo gegužės 10 d. koreguojami traukinių Vilnius-Kaunas, Vilnius-Trakai, Vilnius-Varėna-Marcinkonys ir Vilnius-Šiauliai tvarkaraščiai, pranešė „Lietuvos geležinkeliai“.

Visgi, pasak „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojo, Keleivių vežimo direkcijos direktoriaus Lino Baužio, populiariausių reisų traukiniai ir toliau kursuos.

„Organizuodami traukinių eismą remonto darbų metu siekėme atsižvelgti į nuolatinių mūsų keleivių poreikius ir palikti didžiausių srautų sulaukiančius traukinius. Pavyzdžiui, traukinių Vilnius-Kaunas-Vilnius tvarkaraščiai liks pritaikyti prie vykstančiųjų į darbą ar iš jo abiem kryptimis, tad rytais žmonės galės patogiai pasiekti kelionės tikslą, o vakarais – grįžti namo“, - pasakoja L. Baužys.

Dienos metu išliks galimybė nuvykti į Vilnių ar Kauną, tačiau keičiami išvykimo-atvykimo laikai. Taip pat dalyje reisų didinamas sustojimų kiekis, tad didžiuosius miestus saugiai ir patogiai galės pasiekti ir keleiviai, įlipantys tarpinėse stotelėse.

Su naujais traukinių tvarkaraščiais, kurie galios iki liepos 8 d., galima susipažinti stotyse, interneto svetainėje www.traukiniobilietas.lt bei informacijos telefonu 8 700 55111.

Nuo liepos 9 d. iki liepos 22 d. vyks kitas remonto darbų etapas, dėl kurio dar kartą bus koreguojami traukinių tvarkaraščiai. Apie šiuos pakeitimus „Lietuvos geležinkeliai“ keleivius informuos papildomai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
nera poigus bilt mazos nuolaidos dar vasara nieko cia pigaus nera.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių