Quantcast

Karštinė prieš šventes: tautiečiai plūsta į prekybos centrus, gatvėse – didžiulės spūstys

  • Teksto dydis:

Penktadienio popietę kai kurie tautiečiai suskubo sutvarkyti paskutinių reikalų prieš didžiąsias metų šventes. Vieni lekia į prekybos tinklus maisto produktų ar dovanų, kiti bando ištrūkti iš miesto.

Ypač kantrybės prireiks sostinės gyventojams. Socialiniuose tinkluose dalijamasi informacija, kad Vilniaus gatvėse, ir ypač prie didžiųjų prekybos centrų, driekiasi kelių kilometrų spūstys, o kartu pasipylė ir avarijos.

Ukmergės, Ozo, Kalvarijų, Geležinio vilko gatvėse teks apsišarvuoti kantrybe. 

Kaune eismas itin intensyvus miesto centre, Nuokalnės gatvėje, aplink prekybos centrą „Mega“. Kaune taip pat pasitaikė nemažai avarijų. 

„Nuo 13 valandos gavome apie dešimt pranešimų dėl avarijų“, – portalui kauno.diena.lt sakė policijos atstovas. Laimei, kad žmonės nenukentėjo, vyrauja techniniai eismo įvykiai.

Paklaustas, ar galima teigti, kad žmonės pasidavė karštinei prieš šventes, policijos atstovas teigė, kad pranešimų gauta daugiau nei įprastą dieną.

„Jau matosi, nes tiek pranešimų tokiu metu nebūdavo, pasitaikydavo link vakaro. Šiandien viskas prasidėjo anksčiau“, – sakė policijos atstovas.

Magistralėje A1 – taip pat kelių kilometrų transporto spūstis.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną protarpiais laukiama kritulių, daugiausia nedidelių, vyraus lietus. Daug kur tvyros rūkas. Pūs pietvakarių, vakarų vėjas nuo 7 iki 12 m/s, pajūryje gūsiai 15 m/s. Aukščiausia temperatūra sieks nuo vieno iki šešių laipsnių šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visata

Visata  portretas
Nuo gruodžio vidurio protingi,išsilavinę,inteligentiški ,intelektualūs žmonės nekiša nosies į prekybos centrus.Man jūsų ,"berazumiai",labai gaila.Užuojauta.Amen.Blaškymasis po didžiuosius prekybcentrius - jūsų,dvasios ubagai,"kūčios,kalėdos,mišios" "viename".Amen.

Pilietis

Pilietis portretas
Klaikus vaizdas,daugelis manau jau ir nesupranta kas yra tos Kucios ir Kaledos,svarbu tik prikist pilvus ir apsidalint dovanom.

na

na portretas
ką darytų prekybininkai su mano charakteriu aš visai nevaikštau į Prekybos centrus Akropolyje vieną kart nuėjau čiut širdies smūgį negavau..porcelianinis puodelis vienas 25 eurai...kadangi gavau dovanų kuponą...bet iš principo nieko nepirkau...padovanojau draugei...maisto iėgi neperku grustyse visą šviežią maistą pirkau Urme 18 sand. kur viską gamina namuose vienas skyrius toks yra mėsų skanumas įdaryti vyniotiniai su akurkėliu, šlaunys su razinom...ir viskas tiesiog burnoj tirpsta. Dovanas visas prieš 4 mėn. susipirkau Vokietijoj kur viskas ketuis kart pigiau...Gerų šiltų visiems švenčių
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių