Quantcast

KAM ieško organizatorių renginiui NATO žinomumui visuomenėje stiprinti

Krašto apsaugos ministerija ieško birželį Vilniuje vyksiančio renginio, skirto NATO žinomumui visuomenėje stiprinti, organizatorių.

Kaip nurodoma pirkimo techninėje specifikacijoje, renginys vyks birželio 17 dieną atviroje erdvėje prie Baltojo tilto, jame ministerija tikisi sulaukti ne mažiau kaip 5 tūkst. žmonių.

Pasak dokumento, renginio tikslas – informuoti Lietuvos visuomenę apie NATO vertę ir indėlį į šalies saugumą bei skatinti pasididžiavimą.

Nurodoma, jog renginio auditorija – Vilniaus miesto gyventojai, svečiai, Lietuvoje reziduojančių NATO ir kitų šalių ambasadų darbuotojai, sąjungininkai.

Specifikacijoje teigiama, kad pasiūlymo kaina turi būti ne didesnė nei 79 339 eurai.

Renginys vyks prieš pat liepą Vilniuje organizuojamą  NATO viršūnių susitikimą.

Užsienio reikalų ministerija BNS yra nurodžiusi, jog 2023 metais vyksiančiame NATO viršūnių susitikime Vilniuje tikimasi apie 40 NATO šalių-narių ir šalių partnerių delegacijų, pirminiais duomenimis, renginyje dalyvaus ir delegacijas lydės apie 5 tūkst. žmonių.

Viršūnių susitikimas Lietuvoje rengiamas pirmą kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to dar mažai

to dar mažai portretas
Nerašyk,,mes''.Mes nesutinkame su tavim.Rašyk,,aš žinau....Ir atmink,kad tavęs niekas neklaus,absoliučiai niekas.

Nasams

Nasams portretas
Jau laikas butu burlioku kremliu sulyginti su zeme, su visais iskrypeliu bunkeriais.

dar mažai

dar mažai portretas
mums galvas kvaršina su pagalba Ukrainai kur visi pinigai eina ginklams o ne paprastiems žmonėms? Dabar dar pradės kišt tą Natą. MES PAKANKAMAI ŽINOM KAS TAS YR IR KO JIS VERTAS. Ir kaip gali mums padėt..:D:D Tik reikia jiem pastatyt komfortiškas kareivines nutiest kokybiškus kelius tankams važiuot na ir dar šį tą kareivių patogumui :D:D Nu žodžiu..ATSTOKIT su savo propagandiniais ir pertemtais į gera puse pliurpalais
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių