Quantcast

J.Imbrasas suskaičiavo, kiek kainuoja mero postas

Vasario 11 dieną opozicijos nuverstas buvęs Vilniaus meras Juozas Imbrasas suskaičiavo, kiek kainuoja mero postas ir apie tai žada pranešti ketvirtadienyje rengiamoje spaudos konferencijoje.

Vilniaus miesto savivaldybėje dabartinis sostinės tarybos narys žada surengti konferenciją „Visa tiesa apie Vilniaus šilumos ūkį arba kiek kainavo mero postas?“.

Dėl mero posto teisme kovojantis Tvarkos ir teisingumo partijos narys J. Imbrasas jau seniau yra teigęs, „esą naujoji valdžia nesugebės atsispirti verslo struktūrų, o ypač koncerno „Rubicon group“ daromam spaudimui“.

Jo teigimu, per dvejus vadovavimo sostinei metus jis pats ir jo komanda įnirtingai kovojo su godumo ribų neturinčiais verslininkais. Spaudimas buvo daromas dėl atliekų deginimo gamyklos projektavimo ir statybos, šildymo tiekimo ir reguliavimo, atliekų tvarkymo ir kitų klausimų.

Posto netekęs ir su tuo susitaikyti nenorintis J.Imbrasas jau kreipėsi į teismą dėl grupės Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narių vasario 11 d. surengto posėdžio ir jame savivaldybės tarybos vardu priimtų sprendimų panaikinimo bei priemonių reikalavimo užtikrinimui pritaikymo.

Portalas primena, kad vasario 17 dieną Vilniaus apygardos administracinis teismas priėmė nagrinėti  buvusio Vilniaus mero ir jo pavaduotojo Artūro Liudkovskio skundą, tačiau nutarė netaikyti reikalavimo užtikrinimo priemonių.


Šiame straipsnyje: vilniaus saviivaldybėImbrasas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių