Quantcast

JAV „Bazaarvoice“ atidarė biurą Vilniuje: dar ieško darbuotojų

Sostinėje antradienį duris atvėrė naujo investuotojo iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) biuras - rinkodaros technologijų bendrovė „Bazaarvoice“ čia atidarė klientų aptarnavimo centrą.

Naujame „Bazaarvoice“ biure Lietuvoje bus įdarbinta apie 80 talentingų specialistų, praneša investuotojo atstovai.

Biuras atidarytas verslo centre „Technopolis Penta“. Jame bus įrengtas „Bazaarvoice“ klientų aptarnavimo centras, kuris sieks pagerinti techninį aptarnavimą skirtingiems prekės ženklams ir pardavėjams visame pasaulyje. Lietuvoje suburta „Bazaarvoice“ komanda, kurioje - beveik 20 techninio palaikymo specialistų, taip pat valdys bene pusę savo naujų klientų.

„Bazaarvoice“ yra JAV įkurta pasaulinė kompanija, leidžianti susieti prekės ženklus su pirkėjais, personalizuojant kiekvieno pirkimo patirtį. Jų prekybos, prekės ženklo aktyvinimo ir skaitmeninės reklamos sprendimus naudoja daugelis pirmaujančių pasaulio mažmeninės prekybos verslų.

Pagrindinis „Bazaarvoice“ elektroninės prekybos sprendimas pateikia reitingus ir atsiliepimus apie daugiau nei 6000 prekės ženklų ir mažmeninės prekybos svetainių. Todėl „Bazaarvoice“ kasdien sugeneruoja daugiau puslapių peržiūrų per dieną nei bet kuris kitas tokių paslaugų teikėjas po „Google“ ir „Facebook“.

Atlyginimams ketina skirti 1,6 mln. eurų

Rinkodaros technologijų bendrovė „Bazaarvoice“ darbuotojų atlyginimams Lietuvoje per metus ketina skirti 1,6 mln. eurų.

Tai antradienį centro atidarymo renginyje žurnalistams patvirtino „Bazaarvoice“ viceprezidentas, klientų priežiūros ir koordinavimo vadovas klientų aptarnavimo centre Vilniuje Dubas Landgrebe.

„Negaliu pasakyti, kokie bus vidutiniai atlyginimai, nes jie priklauso nuo pozicijų, bet mes norime pasamdyti 80 žmonių, tai manau, kad 1,6 mln. eurų yra gera investicija“, - kalbėjo D. Landgrebe.

Paklaustas, kodėl pasirinko investuoti Lietuvoje, „Bazaarvoice“ viceprezidentas sakė, kad tokį sprendimą priėmė dėl to, jog Lietuvoje daug talentų, ir dėl gero susisiekimo su biurais kitose šalyse.

„Pirmiausia tai technologijų talentai, kurie sutampa su mūsų tikslais ir ambicijomis, ką mes čia norime pasiekti. Taip pat čia galėsime efektyviai komunikuoti su mūsų biurais Belfaste ir Londone“, - sakė D. Landgrebe.

Eltos paklaustas, kiek įmonė apskritai investuoja į centrą Vilniuje, D. Landgrebe konkrečios sumos neįvardijo, tačiau sakė, kad investicijos didelės.

„Su pasamdytais darbuotojais norėsime sukurti stiprius pamatus, įrodysime, kad verslas sėkmingas ir, kai tai padarysime, tai atvers duris tolimesnei plėtrai“, - sakė D. Landgrebe.

Šiuo metu centre Vilniuje jau yra įdarbinti 40 žmonių, iki metų pabaigos planuojama turėti 80 darbuotojų.

Kompanija „Bazaarvoice“ leidžia susieti prekės ženklus su pirkėjais, personalizuojant kiekvieno pirkimo patirtį. Pagrindinis „Bazaarvoice“ elektroninės prekybos sprendimas pateikia reitingus ir atsiliepimus apie daugiau nei 6000 prekės ženklų ir mažmeninės prekybos svetainių.

„Bazaarvoice“ turi biurų Ostine, Čikagoje, Niujorke, Paryžiuje, Londone, Miunchene, Belfaste ir Sidnėjuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar

ar portretas
tik ne kgb filjalas po jav veliava juk ir pavadinimas ciut ne rusiskas bazar /turgus/.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių