Quantcast

Jau gruodį - tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus į Minską

  • Teksto dydis:

Nuo š.m. gruodžio 19 d. tiesioginius skrydžius iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto (TVOU) į Minską pradės vykdyti baltarusių aviakompanija "BelAvia". Skrydžiai į Baltarusijos sostinę bus vykdomi 8 kartus per savaitę "CRJ-100/200" orlaiviu, talpinančiu 50 keleivių. Bilietus jau galima įsigyti Lietuvos kelionių agentūrose ir internete.

"Priimdami sprendimą pradėti skraidyti šia kryptimi mes pirmiausia galvojome apie mūsų keleivius, kurie šiuo metu jau keliauja iš Minsko į Vilnių. Antra vertus, šis maršrutas bus ypač patogus tranzitiniams keleiviams iš NVS šalių, per Minską norintiems keliauti į Europos miestus. Pradėdami skraidyti gruodį tikimės didelio priešventinio ir šventinio turizmo, apsipirkinėjimo kelionių mėgėjų srauto", - teigė aviakompanijos "BelAvia" generalinis direktorius Anatolijus Gusarovas.

Lėktuvas iš Minsko 2-ojo oro uosto pirmadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais Vilniuje leisis ir kils du kartus, penktadieniais ir ketvirtadieniais - po vieną kartą. Vieno trumpiausių Europoje - vos 40 minučių truksiančio skrydžio ekonominės klasės bilietas kainuoja nuo 62 eurų (apie 214 litų).

"Džiaugiamės sėkmingomis derybomis su "BelAvia" aviakompanija, kuri šių metų žiemos sezono tvarkaraštį paskutinę minutę papildys dar vienu vertingu tiesioginiu maršrutu. Baltarusijos oro vežėjų ir TVOU bendradarbiavimas be galo naudingas abipusiai - keleivių, ypač verslo ir turistinio apsipirkinėjimo mėgėjų iš Minsko srautams sukurtas patogus ir greitas kelionės variantas, o TVOU jau veikiantiems oro vežėjams bus generuojamas papildomas tranzitinių keleivių jungiamiesiems ir tolimesniems skrydžiams į Europą srautas. Esame įsitikinę, kad šis maršrutas dar labiau sustiprins teigiamą poveikį Vilniaus regiono ir Lietuvos ekonomikai, kurį sąlygoja atvykstančių turistinių srautų augimas", - kalbėjo TVOU generalinis direktorius Gediminas Almantas.

Vilnius taps 46-ąja Baltarusijos oro transporto bendrovės "BelAvia" reguliariąja kryptimi iš Minsko. Ši kryptis TVOU reguliariųjų skrydžių žemėlapį papildys kaip 36 maršrutas, prie TVOU aprėpties prijungsiantis 43-ą oro uostą jau 22-oje šalyje, esančioje tiesioginio skrydžio atstumu nuo Lietuvos sostinės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriau...

Geriau... portretas
padarykit reisa Palanga-Hamburg-Palanga
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių