Quantcast

Išrinkta VEKS tarybos vadovybė

Praėjusią savaitę suformuota atnaujintos sudėties VšĮ „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ (VEKS) taryba šiandien išrinko savo vadovybę. Tarybos pirmininku tapo kompozitorius Faustas Latėnas, tarybos pirmininko pavaduotoja išrinkta muzikologė Zita Kelmickaitė.

VEKS tarybą, be Vilniaus miesto savivaldybės deleguoto F.Latėno ir Kultūros ministerijos deleguotos Z.Kelmickaitės, sudaro Donatas Valančiauskas, Deividas Staponkus (abu deleguoti Kultūros ministerijos), Irena Veisaitė, Arvydas Šaltenis, Evalda Šiškauskienė, Arturas Liudkovskis, Jonas Juodka.

VEKS taryba analizuoja ir teikia pasiūlymus dėl Kultūros sostinės programos įgyvendinimo, svarsto įstaigos veiklos planus ir jų įgyvendinimą, svarsto įstaigos metines ir veiklos ataskaitas bei teikia išvadas dėl jų visuotiniam dalininkų susirinkimui, atlieka kitas įstatuose numatytas funkcijas.

Esminės permainos VEKS taryboje įvyko prieš savaitę, kuomet iš jos pirmininko pareigų buvo atstatydintas buvęs sostinės meras, Liberalų ir centro sąjungos pirmininkas Artūras Zuokas.

"Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ valdymo organai:

• visuotinis įstaigos dalininkų susirinkimas,
• įstaigos valdyba,
• įstaigos vadovas – direktorius.

Taryba yra kolegialus patariamasis „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ organas.


Šiame straipsnyje: VEKStaryba

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių